Tanja Dexters en Vlaams Pareltje zetten De Kempen in vuur en vlam!

Girls just wanna have fun!

Wat is de heetste spot in België?

Sowieso De Kempen. Meteorologisch gezien daar ze ginder zitten met een zandbodem en deze sneller opwarmt dan de leem en klei in de rest van Vlaanderen. Tot zover de aardrijkskundige verklaring. Daar wij helemaal geen wetenschappers zijn, zochten en vonden wij ook wel andere verklaringen waarom het daar bakken, braden en vooral puffen is.

Trouwe volgers van ons platform kennen de rubriek ‘Vlaamse Pareltjes’ wel. Wél, twee weken geleden verscheen de knapperd Tahnee, een knappe blondine uit De Kempen die de helft van de tijd ook wel in het hete Marbella vertoeft. In de mondaine Spaanse badplaats zagen we ze al eens een dikke smakkerd uitdelen met niemand minder dan ex-Miss België en bij Whatmatters zeer goed gekende Tanja Dexters.

De twee bevallige dames hielden een Marbella-reunië in Herentals, midden in De Kempen, en deelde de kiekjes met veel plezier op hun Insta-Wall en Insta-Story. Skinny dipping in de pool, lekker hangen aan een unicorn en de flesjes bubbels die ‘popten’. Heter dan dit wordt het in De Kempen niet! Wat hadden wij potverdekke dan ook toch graag een vlieg geweest ten zwembad Tanja/Tahnee.

Twee knapperds die gewoon tijdens een heel toffe en zwoele namiddag in het bloedhete Herentals wat verkoeling zochten…Lang Leve Tanja, Lang Leve Tahnee,…Lang Leve de heetste zomer in jaren!

You May Also Like

Anna Nooshin l Nederlands kroonjuweel

Nee, we hebben geen gebrek aan Belgische ravissante verschijningen, maar af en toe over ...

Vlaamse Pareltjes XXXI: Aline Elsermans

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

From Russia with love: Vita Sidorkina

Dat in het voormalige Oostblok wel wat pareltjes op te duikelen vallen, daar hoeven ...