Shop the 'Tour de France'-look by Luxury For Men

Het WK zit in zijn eindfase dus daar is ‘Le Tour’ weer…

Helemaal in de schaduw van onze Rode Duivels, zijn onze Belgen goed gestart in ‘Le Tour’. Als we het klassement na een paar dagen even bekijken zien we een Belg, Greg Van Avermaet in het geel rondrijden, op de voet gevolgd door Philippe Gilbert (3). Iets waar we dus veel te weinig aandacht aan hebben geschonken…

Zo dacht ook Luxury For Men en zij creëerden een ‘Tour de France’-look. Een stijlvolle, luxueuze, doch betaalbare look voor de echte man. Benieuwd? Hier is hij…

T-Shirt Black & Gold

Een stijlvol gestreept slim fit basic die niet mag ontbreken in jouw kleerkast.


Een Billybelt gevlochten riem

Deze gevlochten riem in katoen-wol met afwerking in echt leder vervolledigt je casual look en is de perfecte fashion partner voor je jeans, chinos en skinny pants. Mooi in alle seizoenen en dankzij de vlecht perfect op maat te dragen.


Handige flessenhouder

Drink and drive (your bike)! Met de Porta Bottiglia mag en kan het! De Porta Bottiglia van 24Bottles is de stevigste verwijderbare flessenhouder die je aan je fietsframe kunt bevestigen.


Lekker flesje Chardonnay

Chardonnay is wereldvermaard als de Koningin der druiven.  Je vindt haar in heel erg warme klimaten zoals Zuid-Afrika, Californië of Australië, maar tegelijkertijd doet ze het ook heel goed in koelere klimaten zoals Chablis, Champagne en zelfs België. In warmere klimaten wordt Chardonnay altijd redelijk hoog geplant, zodat het kan genieten van een koel zeebriesje and zijn frisse zuurtonen bewaren. Chardonnay heeft geen heel expressief aromatisch profiel, het krijgt zijn smaak van de stijl waarin hij gemaakt is. Nu heb je de unieke kans om Chardonnays van de andere kant van de wereld naast elkaar te proeven. Klassieke franse Chardonnay en meer avant-garde Zuid-Afrikaanse. Beiden even lekker en beiden even interessant. Take a bow.


Stijlvol enkelsokje

Ok, sommige weigeren enkelsokjes te dragen maar laat duidelijk zijn dat met blote voeten in je sneaker je omgeving er niet altijd even gelukkig van wordt. Sta dus sterk in je schoenen met de sokken van BILLYBELT,sokken in vrolijke kleuren, extra comfortabel en duurzaam. De elastiek snijdt niet in de enkel voor een hoog draagcomfort.


Vive Le Tour!

tcoc

You May Also Like

G-star STAQ

  Bij G-star is het een heel jaar feest en toevallig kennen we bij ...

De maatpakken van Atelier NA

Een pak op maat – we schreven het al eerder – elke man heeft ...

Sneaker van de week: Air Jordan 1 Retro High OG All Star

Binnen 14 dagen is het zover! De NBA nodigt al zijn vedetten van afgelopen ...

Hosting door Fraai