Scoor 25% op de nieuwe zomercollectie van BALR…

Nog snel wat solden op de kop tikken voor je het vliegtuig naar warme oorden opzoekt!

BALR…wie kent dit nog niet? Het is een kledingmerk dat in 2013 is opgestart door Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel, toen drie profvoetballers die ook wel interesse hadden in mode. Ze besloten hun krachten te bundelen en zo ontstond het merk BALR. De eerste collectie van het merk bestond uit shirts met de namen van voetballegendes op de achterkant (Zidane, Bergkamp, Beckham). Casual shirts over voetbal zonder afbreuk te doen aan stijl.

Ondertussen zijn we vijf jaar verder en lanceren ze de zoveelste nieuwe en succesvolle collectie. En wat meer, de Nederlandse rekels geven zowaar 25% korting! Het waren de (hoe kan het ook anders) Nederlandse rekels van FHM die ons dit lieten ontdekken. Hoe? Klik snel HIER en shop je een stijlvol, casual chique, doch sportief stuk!


Cover: Instagram

You May Also Like

Weekendtip: New 'Two Store' in Diest

Whatmatters draagt ‘Fashion’ hoog in het vaandel. We proberen zo goed en zo snel ...

Comfyballs, de boxer voor viriele mannen met (gezonde) ballen!

Zo beleg je comfortabel jouw kindergeld… Boxers… je kan er niet genoeg van in je ...

Rhumaa: kleurrijke, eerlijke en duurzame fashion

Op zoek naar een modemerk, zonder dat je met blozende kaken moet staan omdat ...

Hosting door Fraai