Scoor 25% op de nieuwe zomercollectie van BALR…

Nog snel wat solden op de kop tikken voor je het vliegtuig naar warme oorden opzoekt!

BALR…wie kent dit nog niet? Het is een kledingmerk dat in 2013 is opgestart door Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel, toen drie profvoetballers die ook wel interesse hadden in mode. Ze besloten hun krachten te bundelen en zo ontstond het merk BALR. De eerste collectie van het merk bestond uit shirts met de namen van voetballegendes op de achterkant (Zidane, Bergkamp, Beckham). Casual shirts over voetbal zonder afbreuk te doen aan stijl.

Ondertussen zijn we vijf jaar verder en lanceren ze de zoveelste nieuwe en succesvolle collectie. En wat meer, de Nederlandse rekels geven zowaar 25% korting! Het waren de (hoe kan het ook anders) Nederlandse rekels van FHM die ons dit lieten ontdekken. Hoe? Klik snel HIER en shop je een stijlvol, casual chique, doch sportief stuk!


Cover: Instagram

tcoc

You May Also Like

Vul dat gat in je collectie

  Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het ...

Stylish de hele dag door: Six Edges

Eerlijk Six Edges: we hadden er nog nooit van gehoord. Schande! Een artikel in ...

2 lollige labels die een glimlach veroorzaken

Ja, ook wij bij Whatmatters hebben een t-shirtlijn, maar dat wil niet zeggen dat ...

Hosting door Fraai