Rode Duivels Special: We Are Debby Gommeren (Foto's)

Aan de ravissante Debby Gommeren zal het niet gelegen hebben…

Vanavond spelen de Rode Duivels tegen Japan. Uiteraard ligt half België straks lam en worden Grote Markten, Dorpspleinen of pop up beach-bars overspoeld met zwart-geel-rood gedrapeerde supporters.

Onder hen ongetwijfeld ook Debby Gommeren. Het Vlaamse engeltje dat haar thuisland dikwijls verlaat voor meer exotische bestemmingen (wij volgen Instagram) is nog eens in het land en heeft van die kostbare tijd gebruik gemaakt om zich als een echte Rode Duivelin te laten shooten.

Wij stuurden deze foto’s alvast ook door naar onze Japanse vrienden. Zo dat zij tenminste ook nog een reden hebben om vandaag een beetje gelukkig te zijn!

Maar voor we afsluiten, gooien we nog wat voorzetten naar Debby…ze hoeft ze er alleen maar in te koppen…

Hier kijk ik vanavond naar de rode duivels…Antwerpen, op het groot scherm aan de Zuiderdokken
Mijn pronostiek voor vanavond is…die japanners zijn wel heel snel maar toch geloof ik in onze Rode Duivels…3-1 voor België
Mijn favoriete Rode Duivel is…het is moeilijk om er 1 Rode Duivel uit te kiezen. Een voetballer is niets zonder zijn team. Als ik er toch 1 moet kiezen, ga ik voor Lukaku. Hij maakt echt zoveel goals en is echt wel goed bezig. Natuurlijk kan hij niet zo sterk zijn als hij niet goed wordt aangevoerd.
Mijn favoriete voetballer is… Ronaldo! Misschien wat cliché maar heb de eer gehad om hem een paar jaar geleden in LA te mogen ontmoeten. Hij zag er zo goed uit als op het scherm!  Lol.
Een goed verwende WAG of liever op eigen benen? Ik sta liever op eigen benen. Ik hou ervan om ook mijn eigen ambities te hebben en aan een eigen carrière te werken.

Credits: Jean-Claude De Vuono
Unibet

unibet

You May Also Like

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Lio Derdaele

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Nieuw speeltje Vladimir Poetin is een bom!

En neen, hiermee gaat hij geen wereldoorlog ontketenen. Voetbalfans weten dat het WK van ...

Wie gaat er mee op kamp met Marisa Papen?

We zijn nooit echt Scouts- of Chiro-jongens geweest. Het idee te moeten overnachten in ...