Pro-Darter gooit 'nine-darter' en een uitzinnig publiek gaat compleet uit zijn dak! (Video)

“Vogelepikker” Gary “The Flying Scotsman” gaat naar huis met minstens $59.000.

Voor de darts-leken onder ons…een ‘nine-darter’ is een leg bij het dartsspel 501 waar men met negen pijltjes uitgooit. Vanwege de hoge moeilijkheidsgraad verbinden toernooi-organisatoren hoge premies aan het gooien van een negendarter, soms zelfs hoger dan voor de eindzege in hetzelfde toernooi. Het was dan ook al van 2014 geleden dat er op het hoogste niveau én tijdens een rechtstreekse televisie uitzending nog eens een ‘perfect leg’ werd geworpen.

Met deze unieke worp verdient de Schot Gary Anderson een pak geld en mag hij zich alvast opmaken voor een halve finale in het World Matchplay Tournament in Blackpool, Engeland. Indien hij deze alsook de finale nog wint, mag hij zelfs een dikke $150.000 op zijn rekening bijschrijven…niet slecht voor een ‘café-sport’, me dunkt.

Kijk en geniet vooral mee van het compleet uitzinnige publiek. Een wedstrijdje darts op topniveau meemaken…sowieso staat dt nog op onze Bucket list!


Cover: YouTube

You May Also Like

Fire is Gold, het eerste Belgische hiphop festival!

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het een feit: het ...

Wie wordt Miss Exclusive 2018? Wij gaan alvast eens kijken!

Missverkiezingen, ze rijzen als paddestoelen uit de grond. Maar als je dé referentie in ...