'Prinses' Meghan Markle vanaf vandaag te zien in zesde reeks Suits

Het is te warm om buiten te komen
En dus zijn we aan het ‘Netflixen’ gestart…

Eén van de succesvolste reeksen van afgelopen jaren start dan ook vandaag zijn zesde seizoen…op Netflix wel te verstaan want ondertussen is seizoen zeven in de VS al sinds begin mei afgelopen.

Wat we te zien krijgen in seizoen 6 van de geweldige advocatenserie? We gaan zien hoe het nu verder moet met Mike. Zijn leugens over het afstuderen aan Harvard zorgden ervoor dat hij gearresteerd werd en in de gevangenis terecht kwam. In de seizoensfinale van seizoen 5 zagen we dat hij voor twee jaar de bak in moest nadat hij een deal had gesloten om zijn collega’s Harvey en Gina te sparen. We zijn alvast benieuwd.

Het succes van de reeks, die nu zeker met ‘Prinses’ Meghan Markle, oftewel Rachel Zane wat extra koninklijke aandacht krijgt, zal voor deze laatstgenoemde de voorlaatste reeks zijn waarin we ze mogen bewonderen. Vanaf reeks acht wordt ze vervangen door Grey’s Anatomy-actrice Katherine Heigl en zal het leven van deze ravissante actrice bestaan uit lintjes knippen aan de zijde van Prins Harry…maar tot zover…


Bron: Netflix België
Cover: USA Network

tcoc

You May Also Like

Bingewatchen maar! Morgen start El Chapo 3 op Netflix

Veel te warm om buiten te komen… Rolluiken naar beneden, airco op volle toeren, ...

Dit is het bloedmooi nieuw lief van Stoffel Vandoorne!

Nu we toch in Monaco zijn, kunnen we evengoed een beetje TV-Story en Dag ...

Hilarisch! De grootste doelman-blunders op een rij… (video)

Waarom wij geen doelman zijn geworden? Zelf trappen we nog wel eens tegen een ...

Hosting door Fraai