Pingpongen met Roos Vandekerckhove op een hete 4th of July

We gaan voor een vijfsetter…

Potverdekke, de ‘Lau’ heeft het daar in L.A. goed getroffen. Onze vriend des huizes en gekend als broer van Astrid Coppens én als sterke deelnemer aan De Slimste Mens woont niet alleen in een zonnige, broeierige en exotische omgeving…nee, hij deelt daar zijn leven ook met een enorm broeierige dame.

Roos, ondertussen een Instafamous model/digital content creator, is een geweldig mooie dame met gigantisch veel volgers die het niet nalaat om af en toe haar mooie zelve niet alleen voor onze ‘Lau’ te houden.

Zo dropte ze op ‘The 4th of July’, of zowat de Amerikaanse nationale feestdag, een foto van zichzelf enkel bedekt met een koppel tafeltennis-palletjes. Moesten wij de ‘Lau’ zijn, wij zouden alvast gaan voor een lange vijfsetter!


Cover: Instagram

tcoc

You May Also Like

Avontuurlijker zal het niet worden! Wij ontdekten mooie Lynn Heeze!

Je hebt zo van die momenten dat je met open mond aan iemands lippen ...

Knappe Foodie Dominique Temmerman leert ons eten

Dat wij niet altijd even gezond omgaan met onze eetgewoonten kunnen we niet ontkennen. ...

Hosting door Fraai