Ook Miss Exclusive start zijn miss-jaar! Hier de eerste beelden!

Dit zijn de twintig finalisten…

De 9de editie van Miss Exclusive is officieel gestart op 1 juli aan het Atomium. Voor het eerst sinds de start strijden 20 meisjes eind januari in het Casino van Knokke uit het hele land dit jaar voor de titel Miss Exclusive 2019. Met andere woorden…ook de andere kant van de taalgrens is welkom dit jaar. Het blijkt op eerste zicht ook een dynamische groep met verschillende culturen en nationaliteiten te zijn, een ideale mix die de diversiteit van ons land benadrukt.

“Deze verschillende nationaliteiten en culturen samen zorgt voor een magische sfeer tussen alle meisjes waar iedereen nieuwe elementen zal bijleren. Het multiculturele karakter is dan ook belangrijk aangezien verschillende culturen uit verschillende landen perfect kunnen samenleven in ons land op een vreedzame manier”, aldus organisator Ken Stevens.

Alle 20 zijn klaar om in de voetsporen te treden van Miss Exclusive 2018 Lauralyn Vermeersch. Zij heeft een ongelooflijke tijd achter de rug en wat meer…ze heeft nog veel opdrachten af te werken. Binnenkort vertrekt ze immers op reis naar Marrakesh om enkele sponsor shoots af te werken en zal ze midden oktober naar de Filipijnen afreizen met Miss Earth Belgium.

Hoe de twintig dames er uitzien? Kijk maar even mee, wij volgden ze een dagje tijdens de Outdooteam Teambuilding en hier is het filmpje!


OUTDOORTEAM TEAMBUILDING from Miss Exclusive on Vimeo.

You May Also Like

Shelly Osselaer toont dat je het met wilskracht ver kan schoppen

Vandaag brengen we bij Whatmatters een ietwat apart verhaal. We stootten op een Facebookpost ...

Sarah van der Meiren, voor ons alvast het nieuwste Top Model Europe!

“Het leven is geen ponykamp”…Sinds De Mol vliegt deze quote van de immer sympathieke ...

Ontmoet Travers Beynon, de Playboy waar zelfs Hugh Hefner iets van had kunnen leren!

Na deze voorstelling gaan ongetwijfeld alle feministen de barricade op, worden allerhande hashtags de ...