Nike Air Zoom Pegasus krijgt aanzienlijke snelheidsupdate

Laat de trainingen maar snel beginnen…

Zij die ons kennen weten dat we voetballers zijn. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen staat dan ook voor de deur en dan worden traditioneel bewijs de loopsloefjes wel eens iets vaker aangetrokken. En dat voeten voor een VOETballer essentieel zijn, mogen deze tijdens de afpeigersessies in het bos niets tekort komen. Wij gaan dan ook, net als onze voetbalschoenen, voor Nike…meer bepaald de nieuwe Nike Air Zoom Pegasus Turbo.


Turbo!

Doet de schoen je denken aan  Nike Zoom Vaporfly Elite en 4%?  Makes sense! De Turbo is immers geïnspireerd op die toonaangevende elite-marathonschoenen en beschikt over dezelfde middenzool met uiterst responsief ZoomX-foam en dezelfde aerodynamische hielvorm.

Twee dingen die je moet weten over Nike ZoomX-Foam…
– De foam geeft tot 85 procent energie terug (energy return)
– Het is ook Nike’s lichtste foam (tussen 195 en 240 gram naargelang maat en gender)

ENERGY RETURN

Laten we je natuurkundekennis even opfrissen. Energie kan doorgegeven, maar niet gecreëerd of vernietigd worden. Je schoen verliest energie wanneer hij samengedrukt wordt door er kracht op uit te oefenen (bij hardlopen gebeurt dat door de combinatie van je passen, tempo en gewicht). De foam beperkt het energieverlies door zijn oorspronkelijke vorm weer aan te nemen telkens als je je voet optilt. Hoe meer de foam opnieuw kan uitzetten, hoe meer energie er teruggegeven wordt.

Aangezien ZoomX-foam meer energie teruggeeft dan eender welk ander Nike-foam, zorgt het voor een comfortabelere kick die hardlopers zeker zullen appreciëren tijdens hun dagelijkse trainingen.

De Nike Zoom Pegasus Turbo is beschikbaar vanaf 19 juli voor NikePlus-leden in de VS, China, Japan, Duitsland, het VK en Brazilië via de Nike- en Nike+ Run Club-apps. Vanaf 2 augustus is het nieuwe model wereldwijd beschikbaar op nike.com en in geselecteerde winkels.

Nog even wachten dus en vanaf 2 augustus bestel je hem hier!

tcoc

You May Also Like

Overal snel een fijne espresso zetten: Simpresso

Dat we een zwak hebben voor koffie in alle mogelijke vormen, meer nog dat ...

Whatmatters goes vintage met de 'Hanon x Reebok Club C Claymore'

Een van de betere collabs die we de afgelopen maanden hebben gezien. De jongens ...

Dockers innoveert met de Smart 360 Flex

Wij zijn intelligent, je vrouw is in het beste geval intelligent, maar je broek? ...

Hosting door Fraai