Nieuwe zomertrend: dames dragen bikini's ondersteboven

De temperatuur stijgt de dames naar het hoofd…

Veel zotter moet het vandaag niet worden. Het was afgelopen dagen warm, om maar niet te zeggen heet en het zal er komende week niet slechter op worden. Dat deze temperaturen dan ook rare dingen doen in de hoofden van sommige dames nemen we ze dan ook niet kwalijk.

Terwijl iedereen verkoeling zoekt aan water worden er zoals elk jaar nieuwe trends geboren. We hadden al de verkleurende zwemshorten voor mannen, nu is het de beurt aan de dames. Zo is het onwaarschijnlijk hip om je bikini ondersteboven te dragen. Het was het Italiaans fotomodel Valentina Fradegrada die deze ‘techniek’ als eerste heeft uitgeprobeerd en met succes. Ondertussen is er voor deze zomerhype zowaar een Instagram-account opgericht die in korte tijd al bijna 20.000 volgers had.

Wij bij Whatmatters hebben er niets op tegen, loeren graag naar ravissante meiden in bikini en zwengelen dus deze hype maar al ter graag aan. Stuur gerust jullie creaties door en wie weet zetten wij ze wel even online!

tcoc

You May Also Like

Dit was het beste wat we van Panama gezien hebben…

Miss Panamá Universe 2017 🇵🇦, en zelfs Miss Congeniality Universe 2017!  Ok, we overdrijven een ...

Shop the 'Tour de France'-look by Luxury For Men

Het WK zit in zijn eindfase dus daar is ‘Le Tour’ weer… Helemaal in ...

Knappe Luna Timmerman is het zonnetje in huis

Zon, maan (Luna nvdr),…never mind…het stond in de sterren geschreven dat wij ooit de ...