Nieuwe videoclip van knapperd Noa Neal heeft een speciale boodschap

En daar zit (ex) Frank Molnar voor iets tussen…

Nog niet zo lang geleden konden we al zien dat Frank, die ondertussen werkt en resideert in het heerlijke Las Vegas, bezig was aan een productie met Noa Neal, notabene zijn ex. Dat het om een ‘music video’ konden we al raden. De song en dan vooral de boodschap hierachter nog niet…tot nu! Frank verspreidde net op Facebook volgend bericht…

“A very special music video production with a message: Noa Neal and I used to be a couple and we broke up after a couple years, yes we did! It happens all the time that couples separate and go their own way without turning back. Well, that is sad and here ‘s the catch. Noa and I are still best friends. I am super excited to show her latest music video that I produced in Las Vegas Nevada, my new hometown where I work on my American dream with my girlfriend Marissa Galle who happens to be one of Noa‘s friends as well . May this music video be the inspiration for many others that are going through breakups. There is absolutely no need to be mad at each other, go shake hands and be friends 🙌 Remember the good memories!”

Noa, die we goed kennen en even konden spreken kort na de release van haar single op de Gentse Feesten, zei hierover…“Castles in the Sand is een speciaal nummer geworden voor mij persoonlijk, het is het herkenbare verhaal van angst om liefde terug volledig toe te laten of de angst om ze juist kwijt te raken. Het willen wegrennen van oude pijn maar tegelijkertijd een immense boost van fijne energie die uiteindelijk de angst moet overwinnen. ‘So come to me before I go’ is zo een passage in de tekst”.

Het is niet alleen moddergooien onder brekende BV’s…en dat vindt alleen TV-Familie erg…

You May Also Like

Jill De Groeve (geen) Schittekat(je) om zonder handschoenen aan te pakken.

Soms kom je in gesprek met mensen met dezelfde (werkgerelateerde) achtergrond. Wie denkt dat ...

Wij floten naar een mokke aan de dokke! Haar naam? An Kusseler!

“’n Zeemanskroeg…de dokken…de Vogelemart op zondagmorge…’t tjing-tjangsplein en Brabo zie van ze fontein…ne joenge ...

Baywatch komt terug! Hier alvast de verrukkelijke trailer!

Yasmine Bleeth, Erika Eleniak, Nicole Eggert, Carlen Electra en uiteraard Pamela Anderson als CJ ...