lotus-party

Whatmatters on the road: Lotus, exclusive poolparty

Project X, hoewel niet officieel, was de start van een volledige nieuwe wind die door het party-leven aan het blazen was geslagen. De tijden van de megadiscotheken lagen reeds ver achter ons en het uitgaansleven werd in de handen van sfeercafés en themaconcepten gelaten. Aan de toog hangen met een paar vrienden in het weekend werd opnieuw de norm en overal waar je maar bleef plakken, kreeg je dezelfde muziek voorgeschoteld. De partywereld zat op zijn gat en Project X toonde ons de weg naar de uitgang. Concepten kenden het daglicht, op stap gaan werd opnieuw een belevenis, meer dan pinten pakken alleen en organisatoren spaarden koste noch moeite om groots uit te pakken.

Eureka zou je denken, toch ?

Helaas, opper helaas voor de wederom verwaarloosde West-Vlaming want de echt vette concept parties lagen steevast in de regio Antwerpen – Brussel, waar je niet alleen eerst meer dan een uur mocht gaan aanschuiven in de file, maar waar je dan ook nog eens rekening moest houden dat die auto ook nog stond te wachten voor de terugweg. Een drankje teveel op was dus absoluut te vermijden..

Een gat in de markt dus en dat zag ook een jonge, West-Vlaamse ondernemer die prompt datzelfde gat kon vullen. “Lotus : exclusive party concepts” werd boven het doopvont gehouden en we zagen dat het goed was.

Een heuse high-society-belevenis met Monegaskische allures .. maar dan gewoon in een rustige buurt van Kortrijk.

Overtuigd West-vlaming als ik ben, was yours truly uitgenodigd op het allereerste event dat Lotus uit de grond had gestampt. Een trendy poolparty in een weelderig kader en dit in onze provincie. Om zijn maiden-event op de kaart te zetten, haalde Jonathan (de drijvende kracht achter Lotus Events) zowat alles uit de kast, een kast met Mary Poppins afmetingen.
Steltlopers, gogo-dancers, vuurspuwers, open bar, pool, sauna, jacuzzi en dit alles op de beats van een rits lokale en nationale DJ’s. Een heuse high-society-belevenis met Monegaskische allures .. maar dan gewoon in een rustige buurt van Kortrijk.

Het Lotus-concept werd over de gehele lijn doorgetrokken, zelfs tot bij de bezoekers … Mijn arendsoog kon een overdaad aan bloempjes spotten en de cijfers van de organisatie logen er niet om : de verhouding man/vrouw was 30/70 tijdens hun eerste party … Meer dan voldoende eye-candy om naar te kijken dus.

Voor ons, schamele boeren van het West-Vlaamse platteland, was dit volledig nieuw maar het was wel meteen een schot in de roos.

Vanuit de organisatie kregen we te horen dat ze nu reeds de voorbereidingen hebben gestart voor een nieuw event, op een nieuwe (en tot op heden geheime) locatie en met nog meer special acts.

Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch dat ook wij opnieuw aanwezig zullen zijn .. in het kader van de betere journalistiek natuurlijk.

Volg de mensen van Lotus Events op hun facebook pagina (klik) en scoor jezelf een ticket voor de volgende editie van hun concept-parties.

You May Also Like

Gezellig onderonsje met mooie Fay van Laar

Whatmatters vertroeft de laatste tijd geregeld bij onze Noorderburen. Niet alleen omdat het daar ...

Ga eens met een toorts aan de slag!

Nee, een held in de keuken ben ik niet. Waarom niet? Geen idee, maar ...

Weekendtip: "Antwerpen Proeft" mét en van Marisa Papen

Culinaire evenementen, wij zijn fan! Eén van onze favoriete evenementen en met stip genoteerd ...

Hosting door Fraai