Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren…

Vergeet ‘grote zus’…de dikste (en dan hebben we het zeker niet op het uiterlijk) telg uit de familie Kardashian is met voorsprong Kylie. Met haar eigen beautylijn, Kylie Cosmetics, heeft ze afgelopen drie jaar maar liefst 900 miljoen dollar binnengerijfd. Tijd dus om dit te vieren met een spiksplinternieuwe LaFerrari…

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Terwijl zus Kim de vollere billen promootte, bedacht ‘zusje’ Kylie een beter pan. Meisjes willen graag vollere en mooiere lippen. Kylie Cosmetics werd drie jaar geleden gelanceerd met een simpele lipkit van 29 dollar en bestond uit een lipstick en lipliner. Ondertussen is het gamma aanzienlijk uitgebreid met wat oogschaduw, concealer, mascara,…en ga zo maar door. Dit in combinatie met andere reclamedeals én de uitzendingen van ‘The Kardashians’ maken van dit 20-jarig reality-sterretje een echte ondernemer die volgens het gerenommeerde ‘Forbes’ Facebook-baas Zuckerberg binnen de kortste keren van de troon gaat stoten als de jongste miljardair ooit.

Wel done Kylie!

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

tcoc

You May Also Like

Sammy, Een Instagram-fitnessinspiratie

Zoals trouwe lezers al wel weten, zweten wij bij momenten de pleuris uit ons ...

Koop haar lingerie met jouw initialen in!

Nog een goede 1880 uur en het is weer zover. Dan moeten we met ...

Knapperd MATTN lanceert nieuwe track & videoclip

Ook wij dromen al terug van een festivalzomer… Waar de hemelsluizen in ons Belgenlandje de ...

Hosting door Fraai