Komt er een reünie van Nirvana?

Er is alvast een event gemaakt op Facebook…

Als het op Facebook staat, dan is het waar. Dat geldt misschien wel voor relatiestatussen maar helaas niet echt voor events. Zo staat er op Facebook momenteel een event voor een reünie van de grootste grunge band aller tijden, Nirvana.

Helaas bevindt de betreurde zanger van de band, Kurt Cobain, zich met de Club 27 in hogere sferen en dienen Dave Grohl (die we ook kennen van de Foo Fighters), Krist Novoselic en Pat beroep te doen op Nickleback zanger Chad Kroeger om het kwartet te vervolledigen.
Het evenement vindt plaats op 1 januari in de Nirvana Hair and Beauty Bar in Manchester.  Niet minder dan 2.000 mensen komen en nog eens 4.600 zijn geïnteresseerd in het concert. Uiteraard is niet iedereen even blij met vervanger Chad Kroeger want voor puristen is Nirvana mee gestorven met Kurt Cobain.

Hoewel…onlangs liet Dave Grohl zich uit over een korte reünie en jamm-sessie die de voormalige groepsleden hadden. “I got together with my old bandmates, Krist and Pat, and guests including Joan Jett and Lorde, and we played those songs again. It sounded just like it did, but of course with one thing missing. We hadn’t played a Nirvana set since Kurt died. Could we do that again? I don’t know.”

‘I don’t know’ betekent misschien wel een opening! Ook geïnteresseerd in het event dat er waarschijnlijk nooit gaat komen? Bekijk het HIER! En voor een grote dosis nostalgie…hier hun grootste hit ooit…

Cover: Twitter
Bron: FHM

You May Also Like

Big Shaq doet het opnieuw en scoort ongetwijfeld terug een wereldhit

Eentje is geentje… Dus maken gewoon een tweede moet de internet sensatie Big Shaq ...

Lara Croft komt terug!

  Nostalgie is het eerste waaraan wij denken als we Lara Croft in onze ...