Knapperd Sarah breidt 'La Michaux' verder uit!

Tijd voor een update bij een koffie (lees als wit wijntje)…

Ongeveer een jaar geleden ontmoetten we de ambitieuze Sarah Michaux. Een knapperd uit de ruime omgeving van Antwerpen die een eigen bikinilijn uit de grond stampte en daarvoor zelfs geruime tijd in Australië heeft verbleven. Dat het geen single shot blijkt te zijn, bewijst ze met een tweede collectie. Tijd om nog eens te meeten met deze ambitieuze meid.

Een bericht gedeeld door S. MICHAUX (@michauxxx) op


Hey Sarah, lang geleden…vertel eens, hoe is het met u?

Alles heel goed mee mij, drukker dan ooit, maar ik klaag niet. Ik ben altijd graag bezig en druk is natuurlijk een goed teken! 😋Vergeet af en toe niet te ontspannen hé!

Binnenkort ga ik een weekje uitblazen op Ibiza en Marbella, daar heb ik wel eventjes nood aan.


Doemme, kunnen we nog mee? Tegen vakantie zeggen we niet snel nee! Over tot de orde van de dag…hoe zit het met je tweede collectie? Wat is het verschil met je eerste?

De La Michaux essentials blijven met de modellen Mimosa, Mallow & Muscari. Echter heb ik gekozen voor enkele Limited Editions kleuren toe te voegen waardoor de kant & de unieke pasvorm nog meer naar bovenkomt.

Wat zijn jouw ambities hiermee?

Mijn ambities zijn hoog! de moeite en tijd dat ik er momenteel insteek is 10x meer als vorig jaar en dat levert gewoon op. Onze verkoop is aanzienlijk gestegen, meer mensen kennen het merk en de internationale interesse is nog groter. Zolang ik het plezant blijf vinden blijf ik doordoen en ik zie wel hoe ver ik ermee kan geraken.


Het is niet je enige job. Hoe kan jij dit allemaal combineren?

Het is echt niet gemakkelijk, ik heb alles wel wat onderschat. Ik ben een tijdje terug ook wel wat oververmoeid geweest, maar nu heb ik even een stapje teruggenomen om terug in de juiste work-life balance te komen en voel me terug weer bet in mijn vel. Klaar om er weer een lap op te geven!

En hoe zit het met de ‘Love-Balance’? Is daar ondertussen al verandering in gekomen?

Haha nee, die is er nog niet. Ik heb het te druk gehad om genoeg tijd en energie in iemand te kunnen steken. Al denk ik soms wel dat iemand aan mij zijde mij wat meer rust ga kunnen brengen. Iemand die ’s avonds zegt om in het zeteltje te chillen dan dat ik momenteel ’s avonds vaak nog zit te werken.


Kandidaten genoeg lijkt me…ze mogen zich aanbieden op het nummer 047….Soit, ik zag dat het shooten ook deze keer in het buitenland was. Vertel eens?

De shoot zelf was heel leuk, we hadden een tof team. Dikke pluim voor mijn make up artieste Elke Stroykens en ons Sports Illustrated model Karla Azevedo. Ik heb dit jaar voor Spanje, Altea Hills, gekozen waar we een fantastische locatie ter beschikking hadden.

Niet slecht, een Sports Illustrated model strikken voor je campagne. Zijn er ondertussen nog ‘celebs’ of bekende modellen die jouw merk dragen?

Ik heb wel een lijstje ja!

🙂Shoot!
DJ duo NERVO, Daniela Braga (Victoria’s Secret Angel), Allie Leggett (internationaal model oa. Playboy), Lada Kravenchko (internationaal model) , Luna Castilho (internationaal model), Marianne Fonseca (internationaal model, oa. Best friends met Hailey Baldwin, huidige vriendin van Justin Bieber),

Zeg maar verloofde…maar ga gerust verder…
Saffron Vadher (hét opkomend haute couture model, uitgeroepen door Harpers Bazaar), Karen Harding (UK zangeres),… & many more to come…


We zijn benieuwd…voor we afsluiten…wat zijn je plannen komend jaar?

Wel, La Michaux is zeker tot de next level gekomen dit jaar, en dit heeft mij inspiratie en weer kracht gegeven om verder & verder te groeien. Ik heb dan ook de plannen om de collectie verder uit te breiden & meer shoots in het buitenland te organiseren. Ik heb uiteindelijk nu een sterk netwerk in de modellenwereld nu opgebouwd dus een tripje naar New York zit eraan te komen .. 🙂Stay tuned!!!!


 

Buitenland, New York, Ibiza, Marbella,…zullen wij wel in het pittoreske Wechelderzande verblijven…geniet ervan, werk ze en alvast heel veel succes in alles wat je verder onderneemt! Wij blijven het volgen op Instagram! Oh ja, wens je ook voor je vrouw, lief, aanhoudster of secretaresse een ideaal zomercadeautje te scoren, neem dan maar eens een kijkje op de SITE!


Credits: La Michaux

You May Also Like

Dit was de heetste editie Tomorrowland ooit! (Foto's)

Eentje voor in de geschiedenisboeken… Tomorrowland 2018 zit erop! Met dankzij de hittegolf werd ...

Het sublieme geluid en design van de nieuwe B & O Beolab 50

Ben je op zoek naar een wel heel bijzonder eyecatcher voor je interieur, eentje ...

Hosting door Fraai