Knappe blondine Zoë Caron gaat voor titel Miss Exclusive

Eerst is eerst…

Traditiegetrouw zijn we er altijd bij in het Casino van Knokke tijdens de verkiezing van Miss Exclusive. Zo ook in januari 2019 wanneer het kroontje van het ravissante kopje van Lauralyn Vermeersch gaat en van trotse eigenares zal wijzigen naar de nieuwe Miss. Ook traditiegetrouw zijn de talloze aanvragen van de finalisten om eens een keer op ‘Whatmatters’ te verschijnen. Onder het motto ‘Eerst is eerst’ was het Zoë Caron die haar stoute hakken aantrok en ons op de man af een interview vroeg. Veel meer dan een paar foto’s hadden we niet nodig om overtuigd te zijn dat deze knapperd echt wel op ons platform past én dat wij deze knappe blondine met de juiste vrouwelijke vormen, die trouwens in een ver verleden nog af te rekenen kreeg met hatelijke pesters, een van de geduchtste kandidaten zal zijn in de rush naar die felbegeerde titel. Tijd om ze te leren kennen…Hallo Zoë, vertel eens even wie je bent?

Mijn naam is Zoë Caron, woon in Overijse en studeer Gezondheids en Welzijnswetenschappen in Leuven. Mijn hobby’s zijn paardrijden en fitness. Ik ben al 2 jaar bezig als model. Zo heb ik vorig jaar België vertegenwoordigd in Egypte tijdens Top Model of the World.

Waarom doe je mee aan ME?

Ik doe mee aan Miss Exclusive omdat het een super leuke verkiezing lijkt, ik een nieuw avontuur wou starten, nieuwe mensen wou leren kennen en ervan droom om een kroontje te kunnen bemachtigen. Ook doe ik mee om mijn haters en pester van vroeger te laten zien dat blijven geloven in je dromen toch toekomst kan brengen.

Dat is ongetwijfeld een grote motivator. De verkiezing zelf zwom al enkele keren door woelige watertjes…heeft dat afgeschrikt om deel te nemen? 

De verkiezing zwom door woelige waters? Tgoh ja, zoals iedereen wel weet zijn er veel verhalen maar dit komt vaak van jaloerse meisjes die niets gewonnen hebben en jaloers zijn. Net zoals elk meisje hier in belgie wel al eens een roddel over zichzelf heeft gehad, heeft Miss Exclusive deze ook. Ik trek het me niet echt aan want je hebt altijd haters.

Hmmm…we zouden kunnen vragen welke roddels er over jouw zijn verschenen maar braaf we zijn, laten we dit even passeren. Vertel ons liever waarom jij de nieuwe Miss wil worden? 

Ik zou graag de nieuwe Miss Exclusive worden om België trots te maken op Miss Earth én omdat ik heel men leven al gedroomd heb om een kroontje te bemachtigen. Zelf zou ik ook alle sponsoropdrachten met 100% liefde uitvoeren want ik ben geen opgevertje. Ik zou graag de kroon hebben om mijn haters ook te tonen dat wat ze ook zeggen, ik toch blijf doorgaan en meer waard ben dan wat zij zeggen.

Het zit blijkbaar wel heel diep. Hoe zit het in de liefde? Heb je hier iemand waarop je kan terugvallen? Je weet…Missen en vriendjes gaan niet altijd samen…

Ik heb momenteel geen vriend en ga het misschien eventjes zo houden, want inderdaad een vriend en een verkiezing combineren is redelijk ingewikkeld. Mijn tijd gaat nu 100% in Miss Exclusive en ik zie wel of ik mijn prins tegenkom…

Bericht aan alle geïnteresseerde prinsen…hoe ben jij te verleiden?

Ik ben te verleiden met complimentjes, een man moet zeker niet stoeferig overkomen maar mag ook niet te verlegen zijn. Ik ben ook iemand die niet graag altijd eerste stap zet dus hij moet initatief nemen en hij moet ook wel wat avontuurlijk zijn, niet bang om eens in een tent te slapen ofzo…

Een tent begon…de laatste tent die wij hadden waarmee we gingen slapen…soit, ander onderwerp…wat zijn jouw ambities?

Mijn ambities zijn sowieso om model te worden en in de acteerwereld te stappen. Een rol in een film is altijd al een droom geweest voor mij!


Erik Van Looy, we weten dat je meeleest…bel ze op! Voor we afsluiten gaan we nog wel even voor een paar vluggertjes…
Euh…
Ni bang zijn…geen #metoo’s hier…wel…

Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn benen, deze zijn niet dik maar ook niet te dun

Ik vind mezelf heel sexy als ik…bezig ben aan het shooten omdat ik dan ook direct een zwoeler gezicht heb…

Bikini of Badpak? Bikini for the win, in badpak bruin je slecht!

Mooi dom of lelijk slim? Tgoh…mooi dom zou ik nemen, ben zelf ook niet de slimste! x

What about size?
Size does matter!! ❤️

Voilà, dat weten we dan ook weeral! In ieder geval heel veel succes tijdens de verkiezing! We blijven het alvast volgen! En volgen, dat kunnen mensen via Facebook of Instagram en vergeet zeker geen SMS’je te sturen naar 6045 met de melding “ME 17″…zo help je haar tegelijk in  het verwezenlijken van haar droom. En zeg nu zelf…we hebben al op slechter paarden gewed, nietwaar?

Credits:
– Michel Keppens
– Robbert Poel

You May Also Like

Heerlijk stomende video Marissa Galle kruidt Hunkemöller Blogger Awards

Wij, de redactie van Whatmatters, en toch wel een toonaangevend platform als het gaat ...

Sara Underwood gaat het liefst door het leven zonder…

Ondergoed… Een bericht gedeeld door Sara Underwood (@saraunderwood) op 25 Aug 2018 om 4:53 ...

Sammy, Een Instagram-fitnessinspiratie

Zoals trouwe lezers al wel weten, zweten wij bij momenten de pleuris uit ons ...