Iggy Azalea laat handelsmerk nog eens wild klapperen (video)

Voor zij die houden van het betere stevige billenwerk…

Als er één zangeres is waarvan we elke foute noot ze zingt gewoon door de vingers zien, dan is het Iggy Azalea wel. Een korte rondvraag op onze redactie leert dat we er geen enkel nummer van kunnen meezingen, erger nog, we kennen zelfs geen titels. Toch staan haar videoclips op ons netvlies gebrand. Is het de ‘muts’-knop of kunnen wij als man geen twee dingen tegelijk…namelijk horen én zien. Meer dan waarschijnlijk het laatste.

Zo ook in haar laatste clip. Geen noot hebben we gehoord maar haar billenpartij hebben we alvast gezien. Voor de muzikale fans, de titel van het nummer (samen met rapper Tyga) is ‘Kream’, voor alle anderen…hier de video…


 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXV: Olivia Talaronek

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Wij ontmoetten WAG & Blogger Pamela Reif, Hunkemöllers nieuwste schatje

Pamela Reif, wie heeft er al van deze Duitse schoonheid gehoord? Vanaf nu zeker ...

Doutzen Kroes deelt met ons heerlijke lingeriecampagne Hunkemöller

Het is al lang geen geheim meer…als we één vrouw onze ultieme crush mogen ...