Hou jij van snelle wagens? Dan ben jij geiler!

Die wetenschappelijke onderzoeken toch…

In het kader van compleet nutteloze wetenschappelijke onderzoeken hebben we er toch weer eentje gevonden. De proffen van Nature Research ontdekten dan mannen die houden van blitse en snelle wagens geiler zijn. Een rechtstreeks gevolg van meer testosteron.

Zo smeerden de rekels een testosteron-gel in bij 171 mannen tussen de 18 en de 55 jaar. 171 anderen kregen een placebo-gel opgesmeerd. De lads die extra testosteron toegediend kregen, ontwikkelden na enkele dagen een voorkeur voor snelle sportwagens. Bij de ongelukkige rekels die het placebo toegediend kregen, was er geen noemenswaardig verschil te merken.

Met dit onderzoek tonen de wetenschappers aan dat mannen die meer testosteron aanmaken, vaker liefhebbers van snelle auto’s zijn. Logisch? Hoe meer testosteron, hoe geiler de man en dus hoe vaker hij van bil wil. Dat een snelle wagen indruk maakt op de vrouwtjes, en er zo theoretisch gezien meer kans is op seks, is gelijk aan 1+1.

Is er ook een onderzoek of vrouwtjes kicken op mannen in snelle wagens? Goh…genoeg golddigger pranks op YouTube…affirmatief!


Bron: Godelina
Foto’s: YouTube

You May Also Like

De Indian Motorcycles Scout Bobber: een stoer beest!

Op zoek naar een stevig stel wielen? Dan is de Scout Bobber van Indian ...

Handmade in Belgium: Achielle l Gentleman's Fair

Vandaag kruipen we weer de fiets op. We laten de stalen ros van ’t ...

De Mercedes-AMG GT C Coupé 'Edition 50'

Nu zijn er wel meer fijne wagens, maar met een Mercedes-AMG kan je ons ...