Hittegolf-tip! Een zomers bierijsje!

Het beste uit twee werelden…

De zomer is tot op heden nog nooit zo heet en droog geweest. Sinds de waarnemingen bij het KMI zijn we redelijk op kruissnelheid om het heetste en droogste zomerrecord tot nu toe (1976 als we ons niet vergissen) gewoon te verpulveren.

Maar hoe hou je je koel? Aangezien er een sproeiverbod is in zowat gans België, en het meestal nog aangenaam koel is in de supermarkten zouden we een tripje richting Albert Hein adviseren.

Hier kan je de sinds vorig jaar geïntroduceerde en erg gesmaakte Bavaria Radler Ijsjes kopen. Bier tot ijs met een lichte fruitsmaak en lekken maar! Het Radler Ijsje bestaat voor 98,3% uit echt Radler-bier en bevat slechts 25 kilocalorieën en heeft een alcoholpercentage van 2%. Sixpacks waar je sixpack niet in een bierbuik verandert. Kan het leven nog mooier zijn?

Ja dat kan het zeker! Dit jaar breidt Bavaria het aanbod zelfs uit met ‘Tube met een vleugje limoncello’ en een beker met Radler schepijs. Uiteraard vormt de Bavaria Radler Lemon ook voor deze ijsjes weer de basis.

Ps: Of ze dit ook in het gamma bij Albert Hein in België hebben is niet gekend. Mogelijk zal je even de grens naar onze Noorderburen moeten oversteken.
Bron: biernet

 

You May Also Like

Breng binnenkort snel een bezoekje aan de SLOW Concept Store

Pop-ups we brengen ze met plezier op Whatmatters, maar soms hebben we het gevoel ...

Als lengte en snelheid telt: Continental 110

In navolging van de jongens van BALR die sinds kort hun eigen bootje hebben, ...

Wrensilva Sonos Edition: muziek beluisteren met stijl

Wie van een streepje muziek houdt en dat stijlvol wil beluisteren kent Wrensilva waarschijnlijk ...

Hosting door Fraai