Hittegolf-tip! Een zomers bierijsje!

Het beste uit twee werelden…

De zomer is tot op heden nog nooit zo heet en droog geweest. Sinds de waarnemingen bij het KMI zijn we redelijk op kruissnelheid om het heetste en droogste zomerrecord tot nu toe (1976 als we ons niet vergissen) gewoon te verpulveren.

Maar hoe hou je je koel? Aangezien er een sproeiverbod is in zowat gans België, en het meestal nog aangenaam koel is in de supermarkten zouden we een tripje richting Albert Hein adviseren.

Hier kan je de sinds vorig jaar geïntroduceerde en erg gesmaakte Bavaria Radler Ijsjes kopen. Bier tot ijs met een lichte fruitsmaak en lekken maar! Het Radler Ijsje bestaat voor 98,3% uit echt Radler-bier en bevat slechts 25 kilocalorieën en heeft een alcoholpercentage van 2%. Sixpacks waar je sixpack niet in een bierbuik verandert. Kan het leven nog mooier zijn?

Ja dat kan het zeker! Dit jaar breidt Bavaria het aanbod zelfs uit met ‘Tube met een vleugje limoncello’ en een beker met Radler schepijs. Uiteraard vormt de Bavaria Radler Lemon ook voor deze ijsjes weer de basis.

Ps: Of ze dit ook in het gamma bij Albert Hein in België hebben is niet gekend. Mogelijk zal je even de grens naar onze Noorderburen moeten oversteken.
Bron: biernet

 

You May Also Like

Ideaal voor een klein kantooroorlogje. De BB MINI GUN!

Op kantoor hoeft het er niet altijd serieus aan toe te gaan. Niet dat ...

Een pizzadoos als tafelblad?

Ecologisch misschien niet zo verantwoord maar who cares? Als het op onze ecologische voetafdruk ...

Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur ...