Hieruit bestaat een typische mannenavond (hilarische foto's)

Wie herkent dit?

Eindelijk nog eens op stap met je maten voor een legendarische boysnight? Je herkent het wel…na een lange werkweek samen een pintje pakken, die ene pas terug single vriend die weer een blauwtje loopt, bij het aanbreken van het eerste zonlicht toch even nog snel die vettige pita bij Pita Ster gaan binnenhaspelen, thuiskomen, willen gaan slapen en weer veel te vroeg wakker worden door je dochtertjes die om hun vader schreeuwen…(lees als moeder maar die geeft omwille van jouw nachtbrakerij geen krimp).

Het leven van de man gaat niet altijd over rozen.. En omdat mannen visueel ingesteld zijn, vat deze serie cartoons deze typische mannenavond op hilarische wijze samen. Herken je jezelf en jouw vrienden er al in?

Mannenmodewinkel Only for Men verzamelde uitgaansverhalen die vrienden onderling aan elkaar vertellen om ze vervolgens te delen met mannelijk (en natuurlijk ook vrouwelijk) België. Want zeg nu zelf, zijn wij niet allemaal heel benieuwd naar de avonturen die wij beleven tijdens zo’n stapavond?

Heb je zelf ook een sterk uitgaansverhaal of prachtige anekdote te vertellen? Of herken je jezelf of je vrienden in deze serie? Deel dit dan met de mannen van Nederland via #aboutguysnightout


Credits: onlyformen

tcoc

You May Also Like

Te koop: drijvende luxevilla's in Dubai ($23.000.000)

Klimaatopwarming en stijgende zeespiegel een probleem? Niet voor de inventieve rekels in Dubai. Die ...

Wijn op maat bij de Taste Club

Er gaat weinig boven een gloed was wijn. Nu zijn we bij Whatmatters redelijk ...

lotus-party

Whatmatters on the road: Lotus, exclusive poolparty

Project X, hoewel niet officieel, was de start van een volledige nieuwe wind die ...

Hosting door Fraai