Het leven is een Strijd…behalve voor Romee

Maar om Romee zouden we graag strijden…

Wie ons al langer volgt weet dat we wel een boontje hebben voor Victoria’s Secret modellen en straffer…Nederlandse Victoria’s Secret modellen want laat duidelijk zijn, onze Noorderburen hebben geweldig mooie dames op onze wereld gezet. Nadat Doutzen Kroes de Angels had verlaten dachten we even in een zwart gat te vallen maar gelukkig stond daar ene Romee Strijd op.

Dat het leven van Strijd niet echt een ‘Strijd’ is zien we aan haar vele mooie foto’s op Instagram. Wij denken in ieder geval dat ze in bikini geboren is. De ene exotische beachlocatie volgt de andere op met af en toe een uitschuiver op de grachtjes in Amsterdam.

Dat deze bloedmooie Nederlandse knapperd ook onze homtown genegen is, blijkt uit het feit ze wel eens durft te poseren in een T-Shirt van SuspiciouS Antwerp. De eerste klik is er al! Over klikken gesproken,…klik maar eens door op haar Insta en geniet!

Summer must-have: @Kiehls Daily UV Defense #KiehlsParter #Kiehls 🍹

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Cover: Instagram

tcoc

You May Also Like

Ilena Ingwersen, knappe avonturierster gaat jaar uit met een klapper!

Hallo Moeder Natuur…dit was het enige wat wij over onze lippen kregen toen we ...

Gelukkig, zo ervaren wij ravissant ding Astrid Geluk

Geluk (of gelukkig zijn) kan worden omschreven als het tevreden zijn met de huidige levensomstandigheden. Hierbij ...

Mee het water in met Samantha Hoopes

In de Sports Illustrated daar kom je niet zomaar in, dat is algemeen geweten. ...

Hosting door Fraai