Hailey Baldwin…de vrouw die Justin Bieber gaat ringen! (foto's)

Hailey, Will you Marry me?

Als we het liefdesleven van onze Justin erbij halen, loopt het niet altijd over rozen. Een aan-af-relatie met Selena Gomez en dates met modellen als Chantel Jeffries, Yovanna Ventura, Playmate Alyssa Arce, Victoria’s Secret Model en Kardashian telg Kendall Jenner, Ashley Moore of Jayde Pierce…er zijn rekels die minder mooie gaatjes vullen.

Tot nu…en dan doelen we het op mooie gaatjes vullen. Het dekseltje op het potje van Justin heet Hailey Baldwin, een 21-jarig supergelovig topmodel en TV-host dat al een paar keer in Vogue heeft gestaan en commercials en catwalks deed voor Philipp Plein, Tommy Hilfiger, Guess, Dolce & Gabbana en Ralph Lauren.

Wij zijn een echte ‘belieber’…want laat duidelijk zijn, Justin heeft smaak…Kijk maar wat voor moois hij naar het altaar zal begeleiden!

Unibet

unibet

You May Also Like

De vele talenten van Laura Reijling

Nu zijn we bij Whatmatters wel van een aantal markten thuis, en we kunnen ...

Bianca, dochter van Jean-Claude Van Damme mag er zijn!

Neen, wij willen geen ruzie met de papa… Mannen die hun zinnen op de ...

Kendall Jenner zet het nieuwe jaar goed in!

Dat het een geweldig jaar voor Kendall Jenner was dat hoeft geen betoog. Haar ...