Festivaltip: The Day Before Tomorrow (Brasschaat)

De naam zegt het zelf…

Nog niets te doen op de vooravond (of zeg zelfs maar namiddag) van het grootste en beste festival ter wereld ‘Tomorrowland’? Heb je nood of goesting om alvast de dansbenen al eens stevig op te warmen alvorens je richting Boom trekt? Of liep de wachtrij bij u net als bij vele anderen vol en heb je geen tickets kunnen scoren maar heb je wel zin om een fantastisch festival mee te pikken? Wél…kom dan morgen naar het Kasteel van Brasschaat waar tal van heerlijke DJ’s en performers je in een heerlijke setting de namiddag en avond van je leven zullen schenken.

TDBT pakt voor de zesde keer op rij opnieuw uit met een brede mix van jonge talenten en nationale dj-goden zoals DJ F.R.A.N.K., Nico Morano, Makasi, Dave Lambert en Mystique. Het open air (Ja, het wordt fantastisch weer!) muziekfestival kruidt dit alles af met verrassende namen à la sterrenchef Nick Bril van The Jane, het duo Skyve x Eva De Roo van Studio Brussel en de immens populaire Nederlandse rapper Sevn ‘Patsergedrag’ Alias.

De editie 2018, inclusief de grondige metamorfose van het parkdomein, wordt voor de pakweg 12.000 bezoekers weer een heerlijke muzikale ontdekkingsreis.

Online kaarten bestellen en meer info over het festival vind je nog HIER. Zolang het festivalterrein niet vol loopt, kunnen ook ter plaatse nog tickets gekocht worden aan 25€ of 75€ (VIP) maar om het feestje van het jaar niet te missen, suggereren we alvast om niet te wachten en nu al je tickets aan te schaffen. Niemand staat graag voor een gesloten kassa voor een vol en uitgelaten festivalterrein, nietwaar?


Foto’s: Holy2

You May Also Like

Dochter van Eminem is een stoot!

Volledig uit de schaduw van The Slim Shady! Terwijl vaderlief uit het niets een ...

Will Smith lanceert custom made 'Fresh Prince' sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how ...

Een digitale camera voor de extreme man

Uiteraard zit er eentje in je smartphone, maar als je werkelijk kwaliteit met alle ...