Face of Ocean Couture by Whatmatters @ Ipanema…de eerste foto's!

Saina Picavet ging met het kroontje aan de haal!

Wie zou er in de voetsporen treden van Laura Oliveira Granja, onze eerste Miss Ocean Couture by Whatmatters? Wie maakt er kans op verschillende betaalde opdrachten of een catwalk tijdens Tomorrowland? Wie pakt de kansen met beide handen en is mogelijk zelfs net als Laura te zien op TV? Met die vragen in het achterhoofd gingen Saina, 2 Lio’s, Elise, Babette, Kyara, Melissa en Kéty de strijd aan tijdens een show op Ipanema, de beachbar van Versuz Hasselt.

Onder het toeziend oog van Jens van Whatmatters, Jekaterina (Ocean Couture), Fashion Designer Nicky Van Kets, acteur en WBFF Fighter Henny Seroeyen, Ex-Miss België Annelies Törös, Daniel Dedave en zangeres en presentatrice Noa Neal gaven de 8 finalisten het beste van zichzelf!

Saina werd uiteindelijk verkozen tot winnares en werd geflankeerd door Babette Van der Horst (eerste eredame) en Lio Van Hamme (tweede eredame). De eerste foto’s vind je alvast hier!

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXII : Anke Lauwers

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Ines Debets & Aïcha Tytgat

We hebben naar ons kl… euh…voeten gekregen. We mochten wel eens wat multicultureler gaan ...

De nieuwe Converse All-Star is er!

Eindelijk kan je je Converse All-Stars aan de kant gooien, de opvolger is er. ...