Geen Narcos 4! Gelukkig wél… Narcos: Mexico

En hoe we eventjes door Netflix om de tuin zijn geleid…

Nadat de rekels bij Netflix deel vier aankondigde, zaten we al op hete kolen. Heel even werden we af onze hete kolen gehaald en kregen we in de plaats een ijskoude douche rond de oren. Als een lopend vuurtje verspreidde namelijk het nieuws dat er toch geen vierde reeks komt. Een klein beetje research stelde ons gerust en het werd  duidelijk dat het om een naamsverandering ging…geen Narcos 4 dus, wel Narcos: Mexico.

Drie seizoenen werd het verhaal verteld over de opkomst van de drugskartels in het Zuid-Amerikaanse land, nu gaan we terug in de tijd en maakt Narcos een herstart. Met Michael Pena en Diego Luna gaan we naar het Mexico van de jaren tachtig.

De reeks draait voornamelijk rond Félix en Kiki. Felix is de grote leider van het Guadalajara-kartel, zowat één van de grootste narco-cartels in de geschiedenis van Mexico en de grondlegger van de moderne Mexicaanse drugshandel. (Minder) Leuk weetje…de opnames van de serie zouden oorspronkelijk ook in de omgeving Guadalajara plaatsvinden, maar dit is na de dood van een locatiescout verplaatst naar Mexico Stad.

Kiki Camarena, is een undercover DEA-agent die waardevolle informatie verzamelde via een reeks informanten rond Félix en zijn pas gevormde Guadalajara-kartel. Helaas voor hem, heeft hij zijn missie volledig onderschat. Kiki, die samen met vrouw en kind van Californië naar Guadalajara verkast voor zijn nieuwe klus merkt al snel op dat de opdracht veel groter is dan hij in eerste instantie dacht. Terwijl hij informatie verzamelt over Félix ontvouwt zich een dramatische opvolging van gebeurtenissen…gebeurtenissen die de handel in drugs en vooral ook de oorlog ertegen de komende jaren ernstig zullen beïnvloeden.

Een releasedatum is nog niet aangekondigd, maar dit zal nog in 2018 zijn. Wij zitten alvast terug op onze hete kolen…


Bron:
Netflix België
The Hollywood Reporter

 

You May Also Like

Twee mooie meiden, een kort kleedje en een Lamborghini maken deze zonnige dag goed!

Pranks…YouTube staat er vol van. Notoir pestkoppen wij zijn zouden we er misschien ook ...

Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben… Trouwe lezers hebben ...

Jubileum editie (25e seizoen) Top Gear wordt om van te smullen!

Ok, voor de echte fans is Top Gear gestorven met het verdwijnen van Jeremy, ...