Driewerf Hoera: Bier drinken is goed voor je zaad!

Vandaar de slogan…’Bier drink je met je verstand’…

En laat het verstand bij een gemiddelde man nu net ongeveer ter hoogte van het middel zegevieren…maar bon, voor jullie stiekem meelezende dames denken dat we dit verzinnen…we hebben het nieuws gevonden bij de dames van Flair…en als Flair zegt dat het waar is, wie zijn wij dan om het tegendeel aan te tonen…

Volgens een artikel in Flair zou een dagelijks glaasje alcohol onze zwemmers beter doen presteren…met andere woorden, drink een pintje en zoek jezelf een knap en nat olympisch bad.

Een studie dat in het wetenschappelijk magazine Andrology verscheen, toonde afgelopen week aan dat gematigd alcoholgebruik een positief effect kan hebben op de kwaliteit van de man zijn zaad. Zo onderzochten ze 323, uiteraard mannelijke, patiënten in een Italiaanse vruchtbaarheidskliniek. De 323 werden in drie verschillende groepen ingedeeld. Groep 1, de geheelonthouders, groep 2, zij die 4 tot 7 alcoholische drankjes per week nuttigen en groep 3, de mannen die maar liefst 8 of meer glazen door hun keel duwen. Van elke groep werd het zaad getest op volume, concentratie en aantal zaadcellen.

Het resultaat?  De gematigde drinkers uit groep 2 scoorden op alle vlakken beter dan de andere twee groepen. Zo produceerden zij een groter volume aan zaad, én bleek dat zaad ook nog eens hetgeen te zijn met de beste en snelste zwemmers.

De eindconclusie laten we aan jullie over maar we hebben wel een kleine kanttekening alvorens je vanavond op de lappen gaat en je lam zuipt. De groep mannen met meer dan 8 alcoholische drankjes per week scoorde het slechtst.

Santé!

Bron:Flair

You May Also Like

Hollywood investeert in drank! Nu ook een Ryan Reynolds Gin…

Drake, P. Diddy, Jay Z. of George Clooney…ze boeren niet alleen goed met hun ...

Scoor gratis lekkere kippetjes bij Hooters tijdens NASCAR!

Amerikanen en sport…dit gaat zowat even hard same als een 16-jarige in Florida met ...

Valentijn vieren met je lief? Pop dan deze gelimiteerde Moët & Chandon

Commercieel gedoe of niet, je lief/vrouw/date verwacht iets! En zij die op voorhand tegen ...