Dit zijn de mooiste DJ's op Tomorrowland!

Ongetwijfeld vergeten we er nog een pak!

Bij het ter perse gaan van dit artikel is Tomorrowland al helemaal op gang getrokken. Waar we gisteren nog de benen loswerkten op The Day Before Tomorrow, kan het echte werk nu wel echt beginnen. Wij namen eens snel en diagonaal een korte blik op de line-up en kwamen tot de vaststelling dat er heel wat mooie dames op de verschillende podia zullen te zien zijn. Een korte bloemlezing…(het hoeft niet altijd een wauw te zijn als het over de podia zelf gaat, nietwaar?)  
Alison Wonderland

Deze 31-jarige knappe Australische DJ staat twee keer op het podium. Op de Mainstage op zaterdag 21 juli en vrijdag 27 juli bij Netsky & Friends.

Amy Wiles

Je moet geluk hebben ze nog ergens te spotten want ze opende ondertussen TML. Doch, het zou niet fair zijn deze Britse uit Essex compleet te negeren…


DJ Lady S

Beats met een Urban tintje…meer moet het niet zijn om De Schorre te doen ontploffen tijdens een set van deze Antwerpse schone. Ontploffen zal Boom doen op de allereerste festivaldag, vrijdag 20 juli.

Een bericht gedeeld door DJ Lady S (@djladys) op


Leesa

De 29-jarige Gentse vind je alvast op onze Nationale Feestdag waar ze de stage Theatre Formidable zal aftrappen!

Lovra

Deze blondine pendelt tussen haar resident sets op Ushuaïa Ibiza snel even naar Boom om zondag 22 juli de stage van Robin Schulz heter te maken!

Nervo

Miriam and Olivia Nervo, de tweelingzusjes uit het verre Australië en best friends met Paris Hilton kan je twee keer aan het werk zien in het Provinciaal Domein. Op hun eigen stage op zaterdag 21 juli en pp de Mainstage zaterdag 28 juli.

Een bericht gedeeld door NERVO (@nervomusic) op

Nora en Pure

Deze knapperd hebben we vorig jaar in Ushuaïa al eens het zwembad doen overlopen, in Boom zal het niet anders zijn. Zowel in weekend 1 als 2 vind je haar op zaterdag achter de decks.


Charlotte De Witte

Dit Vlaamse knap ding wordt op 21 juli 26 jaar en kan zich geen beter verjaardagsfeestje bedenken dan twee keer Boom plat te spelen. Eén keer de Mainstage op vrijdag 20 juli en zaterdag 28 juli.


Eli & Fur

Oftewel Eliza Noble and Jennifer Skillman uit Londen komen overgevlogen naar Boom om op 27 juli het beste van hun eigenste zelve te geven…


Ida Engberg

Waar ter wereld lopen de mooiste dames rond? Juist Zweden! Het kon dan natuurlijk niet zijn dat er geen knappe Zweedse de decks in Boom kwam bespelen. Ida, een 34-jarige blonde Scandinavische stoot kan je terugvinden op de allereerste TML-dag.


MATTN

Hoeven we ze je nog voor te stellen? Het liefje, of beter vrouw, van Mr. TML himself, Dimitri Vegas komt al veel langer uit de schijnwerpers van manlief. Klaar om een aantal keer Boom gewoon van de kaart te spelen, om preciezer te zijn, 3 keer zelfs!


Miss K8

Recht uit Kiev komt overgevlogen Miss K8, eentje die het liefst wat harder wilt en klaar is om zondag 29 juli te laten zien dat ze buiten een ravissante brunette ook een geweldige DJ is!

Een bericht gedeeld door Miss K8 (@missk8) op


Dua Lipa

One kiss is all it takes…Fallin’ in love with me…nog redenen nodig om deze knappe 22-jarige Britse superster in de lijst te zetten? Ik denk het niet! Te zien op zaterdag 21 juli voor een optreden van 45 minuten…be there!

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op


Cover: Instagram MATTN

You May Also Like

GIRLpower

Girlpower in het kwadraat Bij Whatmatters staan we voor alles open! Dit hoef je ...

Wij ontmoetten WAG & Blogger Pamela Reif, Hunkemöllers nieuwste schatje

Pamela Reif, wie heeft er al van deze Duitse schoonheid gehoord? Vanaf nu zeker ...

Achter de lens met fotograaf Stefan Alen

Recent kozen we nog het Schatje van Zolder op Whatmatters. Uiteraard waren wij zelf ...