Deze wulpse Italiaanse feliciteert Fransen met overwinning WK op wel heel aparte wijze

Aan haar orale kwaliteiten zal het niet liggen…

Haar mond staat dan ook geen seconde stil. Iets wat ze trouwens ook nog getoond heeft in een niet zo ver verleden. De zuiderse schone beloofde Dries Mertens en al zijn maats bij Napoli al een stevige beurt bij het behalen van de Champions League. Jammer (?) genoeg voor Dries en Co hebben ze het niet gehaald.

Toch is de 28-jarige Paola Saulino een vrouw van haar orale woord want ze haalde vorig jaar nog eens het nieuws toen ze vlak voor het Italiaanse referendum alle Nee-stemmers tegen toenmalig premier Renzi beloofde hun genotsknots oraal te verwennen. Iets wat ze ook effectief bij een 400-tal mannen gedaan heeft tot een ze letterlijk en figuurlijk de gebeten hond was…het beest beet in haar gezicht en de mondelinge tour doorheen het land werd stopgezet.

Nu is ze alvast terug en laat duidelijk zijn dat ze nog altijd niet op haar mondje gevallen is. Wat ze allemaal uitkraamt, we hebben er het raden naar maar met het weinige Italiaans we kennen, lijkt ze ons de Fransen uitbreid te feliciteren met hun overwinning op het WK.

Na de Italiaanse tour nu een Franse? Het zal ons Belgen helaas ‘worst’ wezen…


 

You May Also Like

Klaasje van K3 staat superstrak!

Mannen, een sixpack om jaloers op te zijn! Hoeven we je Klaasje nog voor te ...

Allemaal naakt aan de yoga: #NYGYOGA

Ik geef het toe, ook ik heb met ooit in honderden bochten gewrongen en ...

Fitter dan WBFF-kampioene Rachel Dillon bestaat niet

Je hebt fit en je het Rachel Dillon. Veel strakker maken ze ze niet. ...