De nieuwe Jeep Wrangler komt aan in Europa en wij gaan hem als eerste testen!

Wij nemen vandaag de privé-jet naar Spielberg, Oostenrijk…Volg ons avontuur op Instagram! 

Een onmiskenbare terreinkampioen en een unieke auto voor dagelijkse avonturen in de stad: dat is de nieuwe generatie van de iconische Jeep® Wrangler, die een uitzonderlijk comfortpeil combineert met een superieure rijdynamiek. De volledig nieuwe Jeep Wrangler is een unieke auto en staat klaar om een fris en ongezien hoofdstuk te schrijven in de legendarische geschiedenis van het merk, een verhaal dat teruggaat tot 1941.

Met die duidelijke doelstelling voor ogen werd de iconische Jeep Wrangler volledig in het nieuw gestoken, terwijl hij trouw blijft aan zichzelf met legendarische terreincapaciteiten, een authentieke Jeep-stijl en geavanceerde technologieën.

Dat alles vertaalt zich in de meest capabele Wrangler ooit, met dank aan de ongeëvenaarde technische inhoud, die naargelang de uitvoering twee actieve, inschakelbare permanente vierwielaandrijvingen kan omvatten – Command-Trac en Rock-Trac – evenals een elektrische Tru-Lock-vergrendeling voor de voor- en achteras, een Trac-Lok-sperdifferentieel en een elektronisch loskoppelbare antirolstang vooraan.

Van de ruwste terreinen tot de meest exclusieve stadslanen: de volledig nieuwe Jeep Wrangler voelt zich overal in zijn sas en combineert een moderner design, dat toch trouw blijft aan het origineel, met meer openluchtvrijheid en geavanceerde veiligheids- en connectiviteitstechnologieën.

De vierde generatie van de Jeep Wrangler wordt aangeboden in drie verschillende uitrustingsniveaus – Sport, Sahara en Rubicon – en in twee- of vierdeursconfiguratie. De Sahara-versie kan bovendien worden aangevuld met het volledig nieuwe Overland-pakket, dat een hoogwaardigere look verzekert.

In Europa wordt de volledig nieuwe Jeep Wrangler vanaf september verkrijgbaar en wij bij Whatmatters vliegen vandaag speciaal, per privé-jet, naar Spielberg, Oostenrijk om hem als eerste te testen. Volg onze avonturen alvast op INSTAGRAM.

tcoc

You May Also Like

Wij willen graag het hondje zijn van Anella Miller

Eén ding is zeker…als we ooit reïncarneren, dan is het in de vorm van ...

Zwoele Braziliaanse ritme's met Jessika Dias

Samba, strand, Rio de Janeiro, … soit er zijn slechter plaatsen om je heimat ...

De stevige billen van fitgirl Anna Nyström

Ben jij net als ons een billenman? Dan kan je ongetwijfeld Anna Nyström ook ...

Hosting door Fraai