Bingewatchen maar! Morgen start El Chapo 3 op Netflix

Veel te warm om buiten te komen…

Rolluiken naar beneden, airco op volle toeren, zak chips, popcorn en cola bij de hand en gaan…dat zijn alvast de plannen voor ons weekend, tenzij de rekels van Tomorrowland ons nog wat kaarten bezorgen natuurlijk.

El Chapo 3 dus…we herinneren ons nog levendig hoe hard we met hoge verwachtingen uitkeken naar El Chapo 2. Terecht zo bleek. Dat maakt natuurlijk dat wij ook nu weer op het puntje van onze sofa liggen en niet kunnen wachten tot morgen om het derde seizoen in één ruk uit te knallen.

Voor de El Chapo-leken onder ons…de serie gaat over drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzman, bij wie arrestaties en ontsnappingen zijn leven beheersen. Het derde, en tevens ook laatste, seizoen gaat over zijn tweede ontsnapping. Of hij tussen de mazen van het net glipt en voor altijd de eeuwige vrijheid kent of dit zijn complete ondergang betekent, kom je vanaf morgen te weten! Hierbij alvast de trailer.

You May Also Like

Nieuwste videoclip van Lennert Wolfs doet het met Whatmatters-babes!

Wat Als?… Eén van de resident DJ’s van ‘The Capital of Nightlife’ Carré je ...

Yes! Netflix krijgt een tweede reeks van 'The Sinner'

Even naar reeks 1 voor zij die dit deel gemist hebben het korte verhaal ...

Undercoverreportage Film: Deel II: "Figuranten aan het woord"

Vorige week konden jullie in ons eerste deel van onze undercoverreportage alvast kennismaken met ...