Belgisch label recycleert plastiek in stijlvolle zwemshorts

Kijk, daar hebben we allemaal wat aan!

Plastiek is alomtegenwoordig. Zijn het onze ministers niet die ruziën over een plastiek-taks, dan  overspoelt onze social media wel met alarmerende filmpjes over hoe vervuild onze oceanen op de ooit zo idyllische plekken op aarde wel zijn.

Niet iedereen heeft het potentieel aan volgers zoals Marisa Papen om acties zoals #plasticsushi tot een groot succes te laten uitgroeien maar weet dat ieder van jullie wel een steentje kunnen bijdragen. Een eco-luxueuze zwemshort kopen uit 100% gerecycleerd plastiek bijvoorbeeld, een creatie van de creatievelingen bij het Belgische label Oceans The Brand.

Dartel en milieubewust het strand op? De eerste collectie van de jonge start-up gaat onder de naam ‘Colors of the ocean’ door het leven. De prints zijn ontworpen in België en zo heb je op dit moment drie mooie modellen om uit te kiezen, Bondy, Navy of Azure. Nieuwe prints volgen sowieso.

Als je denkt met een plastiek gerecycleerde zwemshort net een plastiek zak over je middel hebt zitten, vergeet het! De coating zorgt er namelijk voor dat je niet eens voelt dat je een plastiek zwemshort aanhebt.

Bestellen kan online via de webshop. Een short kost 65 euro en een deeltje daarvan gaat tegelijk ook nog eens naar een goed doel.

Beachproof en tegelijk meewerken aan een betere milieubewustere wereld…who’s in?

You May Also Like

Dit is de duurste en meest exclusieve kledingwinkel voor mannen ter wereld

Duurder wordt het niet… Groot, groter, grootst en over the top. In Amerika en ...

Heeft de poes al pap gehad?

Lickstarter uit Letland. Eerlijk, we hadden het bij Whatmatters niet beter kunnen verzinnen. Maar ...

Deze 4 modetrends in 2019 mogen mannen niet missen

Dit jaar heeft voor modebewuste mannen een aantal spannende ontwikkelingen in petto. Ontdek hoe ...

Hosting door Fraai