Back to the Future met dit eigentijds, sportief, Zwitsers & retro klokje

KLOK-01…met een knipoog naar de 70-er jaren…


KLOK-01 neemt je mee terug naar de jaren 70, toen er nog rekenlinialen waren in plaats van rekenmachines. De Klokers horloges roepen herinneringen, associaties en persoonlijke verhalen op van iconische voorwerpen uit het verleden. Dit tijdloze stijlvolle horloge lijkt dan ook wel net een tijdshuttle voor de pols. Met de KLOK-01 ga je ‘Back to the Future’…


Het horloge

De wijzerplaat van het Zwitserse horloge is uitgerust met drie roterende schijven (uren, minuten en seconden) die de tijd aangeven langs een verticale lijn met een hoge precisie quartz beweging. De drie ringen roteren met verschillende snelheden, waardoor dit geheel samen met het afwisselbare horlogebandsysteem een retro uitstraling heeft. De kast is vervaardigd van composiet metaal polymeer en is spatwaterdicht.


Sieraard/dock

Zowel de kast, die vervaardigd is van roestvrij staal (hypoallergeen behandeld), als de band kunnen los gebruikt/ gedragen worden. Alle Klokers horlogebanden zijn uitgerust met een gepatenteerd ‘sieraad’-dock waarmee snel en gemakkelijk verwisseld kan worden. Door de flexibiliteit en in het maken van talloze combinaties is de KLOK-01 meer dan een horloge. Zowel klok als band fungeren als trendy mode accessoires.


Horlogeband/ stand alone armband

De lederen Klokers horlogebanden kunnen ook zonder de kast gedragen worden als armband. Met een grote keuze aan kleuren, texturen en materialen, garanderen de eenvoudig afwisselbare horlogebanden altijd een perfect match met de gekozen outfit. De beschikbare kleuren zijn:
– Mat zwart leder
– Glanzend zwart leder
– Indigo leder
– Oranje alcantara
– Grijsgroen alcantara
– Newport geel leder

Keus genoeg dus! Meer info vind je via de SITE. Prijzen vanaf 438€.

You May Also Like

Casio pakt uit met een gouden horloge

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat we nooit spontaan in katzwijm vielen van ...

Een digitale camera van papier!

Wie heeft er nog een digitale camera? Ja, ergens in de kast ligt er ...

Hieruit bestaat een typische mannenavond (hilarische foto's)

Wie herkent dit? Eindelijk nog eens op stap met je maten voor een legendarische ...

Hosting door Fraai