Racefans opgelet! Uit deze F1-band komt 100W muziek

Liefhebbers van F1 en het betere geluid opgelet!

F1 en aerodynamica gaan hand in hand. Zo worden F1 op schaal 1:2 nagebouwd om in een windtunnel na te gaan waar ze een honderdste per seconde winst kunnen boeken ten aanzien van hun concurrenten. Maar wat doe je nu met al die onderdelen nadat ze uit de windtunnel komen?

Wél, IXOOST, een speakerbrand die ooit al een speaker op de markt heeft gebracht in de vorm van een Lamborghini-uitlaat, heeft alvast een idee en de rekels slaan de handen in elkaar met Pirelli Design. Zo recycleren ze het rubber tot een Bluetooth-speaker met een vermogen van 100W.

De band, of speaker, is verkrijgbaar in alle versies die nu ook beschikbaar zijn in de F1. Van Superhard tot Hypersoft en van Wet tot Intermediate…allen voorzien van een ander kleurtje. Kostprijs? 2400€ exclusief BTW en verzending.

Bestellen kan HIER.

Credits: IXOOST

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Chopard komt met bruut gelimiteerd klokje met brandstofmeter

30 jaar partnership met de Mille Miglia-rally vier je zo! Het Zwitsers horlogemerk Chopard ...

Hip & trendy de fiets op met Peloton de Paris

Nu Tom Boonen niet meer van het scherm te branden is, de zon weer ...

Nike LunarCharge: het beste van 5 iconische modellen

De Nike LunarCharge is een bijzondere sneaker. Of je de sneaker nu helemaal de ...

Hosting door Fraai