Lil’ Kleine geeft het goede voorbeeld! Zon in = smeren!

Het hoeven niet altijd zijn teksten te zijn die inspireren…

Iedereen kent het gevoel…een dagje in de zon, te weinig gesmeerd en eindigend met een geïrriteerde, pikkende, zo rood als een gekookte kreeft uitziende huid en elke keer opnieuw de belofte aan jezelf dat je dit nooit nog wilt meemaken. Trouwens, de zon op je onbeschermde huid is de grootste oorzaak in het krijgen van huidkanker, een kanker die jaarlijks meer dan 30.000 Belgen treft. 

Dit gezegd zijnde hoef je niet egoïstisch te zijn en alleen te denken aan jezelf. Je kan, gentleman je bent, ook wel denken aan al die anderen die zich onder die hete zonnestralen nestelen. Met andere woorden, zie je een knappe deerne in de zon, zorg er dan voor dat ze niet verbrandt en doe zoals stichtend voorbeeld Lil’ Kleine en bied haar jouw diensten aan. Alles voor de volksgezondheid, niet? 

Gelukkige deerne van dienst is Jaimie Vaes, de vriendin van de rapper. Jaimee wie? Waarschijnlijk één of ander fotomodel zien we je al denken maar helaas…onze Kleine liet alvast weten dat Vaes in zijn ogen model is, sterker nog, de mooiste vrouw van de wereld is maar dat ze helemaal geen professioneel model is. Jaimie studeerde Fashion Styling and Design aan Artemis Styling Academy in Amsterdam en verzorgt nu gewoon Lil’s styling.

Doch…er zijn lelijker stylisten om tegen de zon te gaan beschermen denken we dan…

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes) op

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes) op

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes) op

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

In hogere sferen met Lana Provoost

Bij Whatmatters zitten we niet alleen in met de nationale veiligheid, nee we bekommeren ...

Ooit een prinses willen ontmoeten? Bij deze…Sylvie Kasten!

Prinsessen…wie heeft daar nooit over gedroomd? Waren jullie als kleine jongen niet stiekem verliefd ...

Frans, artistiek en naakt! (nsfw)

Nee, tegen een streepje kunstzinnig naakt zeggen we bij Whatmatter zelden tot nooit nee. ...

Hosting door Fraai