Tanja Dexters en Vlaams Pareltje zetten De Kempen in vuur en vlam!

Girls just wanna have fun!

Wat is de heetste spot in België?

Sowieso De Kempen. Meteorologisch gezien daar ze ginder zitten met een zandbodem en deze sneller opwarmt dan de leem en klei in de rest van Vlaanderen. Tot zover de aardrijkskundige verklaring. Daar wij helemaal geen wetenschappers zijn, zochten en vonden wij ook wel andere verklaringen waarom het daar bakken, braden en vooral puffen is.

Trouwe volgers van ons platform kennen de rubriek ‘Vlaamse Pareltjes’ wel. Wél, twee weken geleden verscheen de knapperd Tahnee, een knappe blondine uit De Kempen die de helft van de tijd ook wel in het hete Marbella vertoeft. In de mondaine Spaanse badplaats zagen we ze al eens een dikke smakkerd uitdelen met niemand minder dan ex-Miss België en bij Whatmatters zeer goed gekende Tanja Dexters.

De twee bevallige dames hielden een Marbella-reunië in Herentals, midden in De Kempen, en deelde de kiekjes met veel plezier op hun Insta-Wall en Insta-Story. Skinny dipping in de pool, lekker hangen aan een unicorn en de flesjes bubbels die ‘popten’. Heter dan dit wordt het in De Kempen niet! Wat hadden wij potverdekke dan ook toch graag een vlieg geweest ten zwembad Tanja/Tahnee.

Twee knapperds die gewoon tijdens een heel toffe en zwoele namiddag in het bloedhete Herentals wat verkoeling zochten…Lang Leve Tanja, Lang Leve Tahnee,…Lang Leve de heetste zomer in jaren!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Met plezier naar school met The College Babes!

Ontbrak het je aan verstand of had je gewoonweg geen zin om aan studie ...

Shelley Baptiste strijdt voor plaatsje op cover van Maxim en jij kan haar helpen!

Wie kent er Shelley Baptiste? Trouwe en al iets langere volgers van Whatmatters zullen ...

Dag Moeder, Dag Moeder…

Neen, mensen die wat verstand hebben van voetbalgeschiedenis weten dat dit een uitspraak was ...

Hosting door Fraai