27u werk en 20.000€? Neen dank u! Olie verversen van een Bugatti Veyron kan je nu zelf! (Video)

Dankzij deze heerlijk tutorial van Houston Costa…

Ok, met een Bugatti Veyron in je garage beschik je waarschijnlijk nog over genoeg cash om hem binnen te doen voor een klein onderhoudje. Doch, simpelweg olie vervangen kost je toch een dikke 20.000€ én je bent hem alvast een 27-tal werkuren kwijt. Het is dan ook een verschrikkelijk complexe wagen.

Maar wil je liever 20.000€ uitsparen voor een extra reisje inclusief diner in een sterrenrestaurant en een Chanel handtas voor je meisje, dan kan je het vanaf nu ook gewoon zelf. Wetende dat de olie zelf je geen 500€ kost ben je alvast veel goedkoper gesteld dankzij Houston Costa en zijn maat Jesse.

Houston is de eigenaar van Royalty Exotic Cars en heeft dus wel genoeg knowhow om dit soort werkjes uit te voeren. De enige druppels die je zal zien de eerste uren zijn zweetdruppels want laat duidelijk zijn dat de eerste druppel olie pas tevoorschijn komt nadat je de wagen zo goed als helemaal gestript hebt. Als je dan uiteindelijk bij het oliereservoir geraakt bent, dienen er nog heel wat stappen ondernomen te worden alvorens je de olie kan verversen.

Mocht je ooit het geluk hebben er eentje in je garage te plaatsen, weet je dankzij deze video alvast hoe je een pak geld kan verdienen…(of beter gezegd, minder uitgeven).

Dank u Whatmatters en vooral dank u Houston…

Bron:FHM

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Mini Cooper 2018 (136pk)

Een succesformule die blijft duren… En of we benieuwd waren. Mini, en dan vooral ...

Zwevend je smartphone opladen

Zelf heb ik al geregeld zwevende telefoons gezien. Meestal die van mezelf die na ...

Slaagt Atari in een welverdiende comeback?

Ben je tijdens het gamen wel eens in een nostalgische bui en denk je ...