Hittegolf-tip! Een zomers bierijsje!

Het beste uit twee werelden…

De zomer is tot op heden nog nooit zo heet en droog geweest. Sinds de waarnemingen bij het KMI zijn we redelijk op kruissnelheid om het heetste en droogste zomerrecord tot nu toe (1976 als we ons niet vergissen) gewoon te verpulveren.

Maar hoe hou je je koel? Aangezien er een sproeiverbod is in zowat gans België, en het meestal nog aangenaam koel is in de supermarkten zouden we een tripje richting Albert Hein adviseren.

Hier kan je de sinds vorig jaar geïntroduceerde en erg gesmaakte Bavaria Radler Ijsjes kopen. Bier tot ijs met een lichte fruitsmaak en lekken maar! Het Radler Ijsje bestaat voor 98,3% uit echt Radler-bier en bevat slechts 25 kilocalorieën en heeft een alcoholpercentage van 2%. Sixpacks waar je sixpack niet in een bierbuik verandert. Kan het leven nog mooier zijn?

Ja dat kan het zeker! Dit jaar breidt Bavaria het aanbod zelfs uit met ‘Tube met een vleugje limoncello’ en een beker met Radler schepijs. Uiteraard vormt de Bavaria Radler Lemon ook voor deze ijsjes weer de basis.

Ps: Of ze dit ook in het gamma bij Albert Hein in België hebben is niet gekend. Mogelijk zal je even de grens naar onze Noorderburen moeten oversteken.

Bron: biernet

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Beltbox: Valse kattengejank is nog nooit zo aangenaam geweest

Ben jij ook niet gezegend met een stem die Koen Wauters, Bart Peeters of ...

Onder tafel drinken vanop afstand

Bier hijsen, we doen het niet vaak bij Whatmatters. Ja, we zijn stevige drinkers, ...

Hosting door Fraai