Bingewatchen maar! Morgen start El Chapo 3 op Netflix

Veel te warm om buiten te komen…

Rolluiken naar beneden, airco op volle toeren, zak chips, popcorn en cola bij de hand en gaan…dat zijn alvast de plannen voor ons weekend, tenzij de rekels van Tomorrowland ons nog wat kaarten bezorgen natuurlijk.

El Chapo 3 dus…we herinneren ons nog levendig hoe hard we met hoge verwachtingen uitkeken naar El Chapo 2. Terecht zo bleek. Dat maakt natuurlijk dat wij ook nu weer op het puntje van onze sofa liggen en niet kunnen wachten tot morgen om het derde seizoen in één ruk uit te knallen.

Voor de El Chapo-leken onder ons…de serie gaat over drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzman, bij wie arrestaties en ontsnappingen zijn leven beheersen. Het derde, en tevens ook laatste, seizoen gaat over zijn tweede ontsnapping. Of hij tussen de mazen van het net glipt en voor altijd de eeuwige vrijheid kent of dit zijn complete ondergang betekent, kom je vanaf morgen te weten! Hierbij alvast de trailer.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Alsof de tijd heeft stilgestaan…Ellen Petri

Nog minstens even knap en strak als vroeger! Een bericht gedeeld door Ellen Petri (@ellenpetri) ...

Whatmatters recenseert: Star Wars: The Last Jedi (***)

[SPOILER ALERT] Lovende reacties en torenhoge cijfers aan de kassa, ging regisseur Rian Johnson ...

5 dingen die u nog niet wist over Kendrick Lamar

De beste rapper/hiphop artiest van de Verenigde Staten? Ongetwijfeld Kendrick Lamar, het geweten van ...

Hosting door Fraai