Face of Ocean Couture by Whatmatters @ Ipanema…de eerste foto’s!

Saina Picavet ging met het kroontje aan de haal!

Wie zou er in de voetsporen treden van Laura Oliveira Granja, onze eerste Miss Ocean Couture by Whatmatters? Wie maakt er kans op verschillende betaalde opdrachten of een catwalk tijdens Tomorrowland? Wie pakt de kansen met beide handen en is mogelijk zelfs net als Laura te zien op TV? Met die vragen in het achterhoofd gingen Saina, 2 Lio’s, Elise, Babette, Kyara, Melissa en Kéty de strijd aan tijdens een show op Ipanema, de beachbar van Versuz Hasselt.

Onder het toeziend oog van Jens van Whatmatters, Jekaterina (Ocean Couture), Fashion Designer Nicky Van Kets, acteur en WBFF Fighter Henny Seroeyen, Ex-Miss België Annelies Törös, Daniel Dedave en zangeres en presentatrice Noa Neal gaven de 8 finalisten het beste van zichzelf!

Saina werd uiteindelijk verkozen tot winnares en werd geflankeerd door Babette Van der Horst (eerste eredame) en Lio Van Hamme (tweede eredame). De eerste foto’s vind je alvast hier!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Een festival heter dan Burning Man bestaat niet!

Het snikhete Black Rock Desert, dat is al jaren dé plaats waar om en ...

Welcome to Miami: Joanna Krupa! (NSFW)

Blond, bruin of ros, wij hulden het motto van K3: alle kleuren van de ...

Hosting door Fraai