Driewerf Hoera: Bier drinken is goed voor je zaad!

Vandaar de slogan…’Bier drink je met je verstand’…

En laat het verstand bij een gemiddelde man nu net ongeveer ter hoogte van het middel zegevieren…maar bon, voor jullie stiekem meelezende dames denken dat we dit verzinnen…we hebben het nieuws gevonden bij de dames van Flair…en als Flair zegt dat het waar is, wie zijn wij dan om het tegendeel aan te tonen…

Volgens een artikel in Flair zou een dagelijks glaasje alcohol onze zwemmers beter doen presteren…met andere woorden, drink een pintje en zoek jezelf een knap en nat olympisch bad.

Een studie dat in het wetenschappelijk magazine Andrology verscheen, toonde afgelopen week aan dat gematigd alcoholgebruik een positief effect kan hebben op de kwaliteit van de man zijn zaad. Zo onderzochten ze 323, uiteraard mannelijke, patiënten in een Italiaanse vruchtbaarheidskliniek. De 323 werden in drie verschillende groepen ingedeeld. Groep 1, de geheelonthouders, groep 2, zij die 4 tot 7 alcoholische drankjes per week nuttigen en groep 3, de mannen die maar liefst 8 of meer glazen door hun keel duwen. Van elke groep werd het zaad getest op volume, concentratie en aantal zaadcellen.

Het resultaat?  De gematigde drinkers uit groep 2 scoorden op alle vlakken beter dan de andere twee groepen. Zo produceerden zij een groter volume aan zaad, én bleek dat zaad ook nog eens hetgeen te zijn met de beste en snelste zwemmers.

De eindconclusie laten we aan jullie over maar we hebben wel een kleine kanttekening alvorens je vanavond op de lappen gaat en je lam zuipt. De groep mannen met meer dan 8 alcoholische drankjes per week scoorde het slechtst.

Santé!

Bron:Flair

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Helder, probeer de gin van Rutte met selder!

Wij geven het toe, bij het zien van een fikse selder, was gin nu ...

Nog geen inspiratie voor onder de kerstboom? KEREL ORIGINAL!

Echte kerels? Die drinken bier! En bij voorkeur een biertje van KEREL natuurlijk. Al ...

9 x wijn met Whatmatters

Niet voor niets noemt onze eigen column Wine, Dine & 69. Bij Whatmatters lusten ...

Hosting door Fraai