Ook Miss Exclusive start zijn miss-jaar! Hier de eerste beelden!

Dit zijn de twintig finalisten…

De 9de editie van Miss Exclusive is officieel gestart op 1 juli aan het Atomium. Voor het eerst sinds de start strijden 20 meisjes eind januari in het Casino van Knokke uit het hele land dit jaar voor de titel Miss Exclusive 2019. Met andere woorden…ook de andere kant van de taalgrens is welkom dit jaar. Het blijkt op eerste zicht ook een dynamische groep met verschillende culturen en nationaliteiten te zijn, een ideale mix die de diversiteit van ons land benadrukt.

“Deze verschillende nationaliteiten en culturen samen zorgt voor een magische sfeer tussen alle meisjes waar iedereen nieuwe elementen zal bijleren. Het multiculturele karakter is dan ook belangrijk aangezien verschillende culturen uit verschillende landen perfect kunnen samenleven in ons land op een vreedzame manier”, aldus organisator Ken Stevens.

Alle 20 zijn klaar om in de voetsporen te treden van Miss Exclusive 2018 Lauralyn Vermeersch. Zij heeft een ongelooflijke tijd achter de rug en wat meer…ze heeft nog veel opdrachten af te werken. Binnenkort vertrekt ze immers op reis naar Marrakesh om enkele sponsor shoots af te werken en zal ze midden oktober naar de Filipijnen afreizen met Miss Earth Belgium.

Hoe de twintig dames er uitzien? Kijk maar even mee, wij volgden ze een dagje tijdens de Outdooteam Teambuilding en hier is het filmpje!

OUTDOORTEAM TEAMBUILDING from Miss Exclusive on Vimeo.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Fitgirl Monday: Esther Dijkstra

Voor onze job zitten we tegenwoordig wel meer in Nederland. En als er één ...

Koffie uit een unieke Piaggio: BAR-BARISTA

Een heerlijk kopje koffie smaakt op enkel moment. Het is dan ook niet onlogisch ...

Ondernemend, knap en zelfzeker…Bo Ackaert heeft alles om het te maken!

Stel, je bent een ondernemende, ravissante en zelfzekere dame, doet shoots, wint een missverkiezing ...

Hosting door Fraai