Nieuwe videoclip van knapperd Noa Neal heeft een speciale boodschap

En daar zit (ex) Frank Molnar voor iets tussen…

Nog niet zo lang geleden konden we al zien dat Frank, die ondertussen werkt en resideert in het heerlijke Las Vegas, bezig was aan een productie met Noa Neal, notabene zijn ex. Dat het om een ‘music video’ konden we al raden. De song en dan vooral de boodschap hierachter nog niet…tot nu! Frank verspreidde net op Facebook volgend bericht…

“A very special music video production with a message: Noa Neal and I used to be a couple and we broke up after a couple years, yes we did! It happens all the time that couples separate and go their own way without turning back. Well, that is sad and here ‘s the catch. Noa and I are still best friends. I am super excited to show her latest music video that I produced in Las Vegas Nevada, my new hometown where I work on my American dream with my girlfriend Marissa Galle who happens to be one of Noa‘s friends as well . May this music video be the inspiration for many others that are going through breakups. There is absolutely no need to be mad at each other, go shake hands and be friends 🙌 Remember the good memories!”

Noa, die we goed kennen en even konden spreken kort na de release van haar single op de Gentse Feesten, zei hierover…“Castles in the Sand is een speciaal nummer geworden voor mij persoonlijk, het is het herkenbare verhaal van angst om liefde terug volledig toe te laten of de angst om ze juist kwijt te raken. Het willen wegrennen van oude pijn maar tegelijkertijd een immense boost van fijne energie die uiteindelijk de angst moet overwinnen. ‘So come to me before I go’ is zo een passage in de tekst”.

Het is niet alleen moddergooien onder brekende BV’s…en dat vindt alleen TV-Familie erg…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wij zeggen JA tegen knapperige Tahnee!

Tahnee, wie kent ze nieeeeeee. Soit, flauw woordspelingetje en nog fout geschreven ook, maar ...

Unieke beelden uit de ruimte: Tesla Roadster ‘rijdt’ naar Mars!

Wat een baas, die Elon Musk. Of hij deze nacht één minuut geslapen heeft? ...

Emily Ratajkowski is op vakantie en dat hebben we geweten!

Camera in aanslag en delen maar… Waar we een paar maanden geleden nog dachten ...

Hosting door Fraai