Vlaamse Pareltjes XVIII: Alexandra Blanckaert

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Alexandra Blanckaert en we beginnen alvast met haar drie dikke kussen te geven want ze is afgelopen week bekroond met 26 lentes. Je kan ze wel eens tegen het lijf lopen in Knokke of op haar Harley in de buurt van Saint-Tropez waar we in de zomermaanden een B&B uitbaat. Misschien ken je haar ook nog wel van een paar covers bij P en Ché…met andere woorden, een bloedmooi pareltje.

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via info@whatmatters.be, wie weet is zij de volgende in het rijtje!

Cover: Facebook

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dutch Expressions by Doutzen

Nederlanders en Engels…het blijft soms gewoonweg een komische film. Gelukkig zijn er bij onze ...

Kendall Jenner zet het nieuwe jaar goed in!

Dat het een geweldig jaar voor Kendall Jenner was dat hoeft geen betoog. Haar ...

Emily van Tongeren: Miss Talent en wij weten waarom!

Miss Nederland, ja, dat stelt nog wat voor. Misschien moeten we daar in België ...

Hosting door Fraai