Hou jij van snelle wagens? Dan ben jij geiler!

Die wetenschappelijke onderzoeken toch…

In het kader van compleet nutteloze wetenschappelijke onderzoeken hebben we er toch weer eentje gevonden. De proffen van Nature Research ontdekten dan mannen die houden van blitse en snelle wagens geiler zijn. Een rechtstreeks gevolg van meer testosteron.

Zo smeerden de rekels een testosteron-gel in bij 171 mannen tussen de 18 en de 55 jaar. 171 anderen kregen een placebo-gel opgesmeerd. De lads die extra testosteron toegediend kregen, ontwikkelden na enkele dagen een voorkeur voor snelle sportwagens. Bij de ongelukkige rekels die het placebo toegediend kregen, was er geen noemenswaardig verschil te merken.

Met dit onderzoek tonen de wetenschappers aan dat mannen die meer testosteron aanmaken, vaker liefhebbers van snelle auto’s zijn. Logisch? Hoe meer testosteron, hoe geiler de man en dus hoe vaker hij van bil wil. Dat een snelle wagen indruk maakt op de vrouwtjes, en er zo theoretisch gezien meer kans is op seks, is gelijk aan 1+1.

Is er ook een onderzoek of vrouwtjes kicken op mannen in snelle wagens? Goh…genoeg golddigger pranks op YouTube…affirmatief!

Bron: Godelina
Foto’s: YouTube

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wij ontdekten het pikant kantje van Kim Feenstra

Moeten we Kim Feenstra nog voorstellen? Aan de Nederlanders onder onze lezers misschien niet, ...

Voetballer Patrice Evra maakt iedereen gelukkig!

Monday Blues…wie kent het niet. Wie is er gisteren met het verkeerde been uit ...

Holy Sh*t! Onze Paus rijdt met een Lamborghini!

Onze Paus, die nog niet in de hemelen zijt, Geheiligd zijt uw naam. U ...

Hosting door Fraai