Iggy Azalea laat handelsmerk nog eens wild klapperen (video)

Voor zij die houden van het betere stevige billenwerk…

Als er één zangeres is waarvan we elke foute noot ze zingt gewoon door de vingers zien, dan is het Iggy Azalea wel. Een korte rondvraag op onze redactie leert dat we er geen enkel nummer van kunnen meezingen, erger nog, we kennen zelfs geen titels. Toch staan haar videoclips op ons netvlies gebrand. Is het de ‘muts’-knop of kunnen wij als man geen twee dingen tegelijk…namelijk horen én zien. Meer dan waarschijnlijk het laatste.

Zo ook in haar laatste clip. Geen noot hebben we gehoord maar haar billenpartij hebben we alvast gezien. Voor de muzikale fans, de titel van het nummer (samen met rapper Tyga) is ‘Kream’, voor alle anderen…hier de video…

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

#Metooproof…maandblad in de bres voor modellen!

De discussie hebben we al meermaals gevoerd op onze redactie. Bestaat er een overlevingskans ...

Wordt Thalissa Tilemans Top Model 2018?

Wij bij Whatmatters bekennen, we zijn moeilijk op te voeden jongetjes. Niet dat we ...

Primeur: Playboy komt met transgender als Playmate!

Ze blijven met primeurs gooien bij Playboy. Na het overlijden van de ‘Godfather van ...

Hosting door Fraai