Vergeet het WK, Vita Sidorkina is wat we van Rusland onthouden…

Wat een engeltje…

Gelukkig leven er naast die duivelse rekels als een Poetin ook echte engeltjes in het land van de Roebel, Vodka, aardgas, aardolie en de in het straatbeeld verdwenen Lada. Eén van die engeltjes is de 24-jarige Vita Sidorkina. Geboren en getogen in Khabarovsk, een stad tegen de Russisch-Chinese grens, heeft deze heerlijke dame op haar zeventiende Rusland verlaten om het te maken in New York…en hoe dit gelukt is!

Sinds 2014 mag ze zichzelf helemaal een engeltje noemen door als echte Angel voor Victoria’s Secret te lopen en te poseren én poseert ze meer dan eens voor het gerenommeerde Sports Illustrated. Kijk en geniet!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wij hebben Frank Raes, de Britten de bloedhete Charlotte Jackson…tja!

De laatste tijd is er wel wat kritiek op onze sportverslaggevers. Frank Raes wordt ...

Model Josephine van Heule toont ons haar Europese kant!

Nog nooit een poot gezet hebben in de Verenigde Staten en er toch helemaal ...

Daarom is EATS Channel het lekkerste Instagram account in jaren!

Een account voor Bourgondiërs… Eten en drinken…daar zijn we wel voor te vinden. Gooi hier ...

Hosting door Fraai