It’s not coming home! Drie Belgen lachen Engelsen uit met heerlijke parodie! (Video)

En nu maar hopen dat we vanavond de derde plaats pakken!

Toegegeven, de teleurstelling na het verlies tegen de moeilijk te ontwrichte Fransen is groot. Onze gouden generatie koos na de winst tegen Engeland voor de moeilijke route en dat bekochten we na een grandioze winst tegen de Brazilianen met een jammerlijk verlies tegen de Fransen. Spelen voor plaats drie én met de inzet om als beste Belgische ploeg ooit te eindigen op een WK zodat we eindelijk verlost zijn van verwijzingen naar ‘Mexico ’86’.

En tegen wie spelen we? Wél, opnieuw tegen de Engelsen. Mannen die misschien nog wel meer teleurgesteld zijn dan onze jongens. Met songs als ‘It’s coming home’ waren ze bijna zegezeker. Het sein aan drie Belgen om na het verlies tegen de Kroaten er een heerlijke parodie op te maken.

Aan Eden, Kevin, Romelu en Thibaut…maak ons vanavond nog trotser dan we al zijn jongens…zodat de Engelsen deze drie heerlijke rekels niet hoeven terug te pakken.

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Ode aan held Francesco Totti! Nike de Tiempo X Roma

Francesco Totti…het zou de ideale derde man bij Whatmatters zijn. Voetballer, uitstraling, trouw en ...

Held Zlatan Ibrahimovic kondigt op geniale wijze nieuwe club aan!

Een legende! Beter kunnen we de controversiële, gekke, zelfingenomen doch erg humoristische Zweed niet ...

Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ ...

Hosting door Fraai