Fashion Weekendtip: Boutique Island @ The Lakehouse Stekene

When music meets Fashion…

Waar wij te vinden zijn dit weekend? Op veel plaatsen en we zullen dus meer dan eens ons nog eens in vieren moeten delen. Naast een traditionele familiebijeenkomst in Knokke zijn we ook te gast in Dystopia en @ The Lakehouse in Stekene waar onze vrienden van Ocean Couture samen met Nee Make Up Belgium “Boutique Island – Fashion weekend” presenteren.

Zowel zaterdag 14 als zondag 15 juli is iedereen welkom voor de betere beats door internationale DJ’s, de mooiste modellen, de langste catwalk, de heerlijkste cocktails en de lekkerste beachfood en gezelschap van wat BV’s en modellen zoals daar zijn, Noa Neal, Jill De Greef en Céline Van Ouytsel.

En nog meer goed nieuws…zomerser gaat het weer niet worden! Allen welkom vanaf 19u, de show start om 21u.

Adres…De stropersstraat 71 te 9190 Stekene

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Bomberbike, veldrijden voor venten!

Spartacus Run meets moutainbike Gladgeschoren benen en een zeer pijnlijke anus, zo bekijken we ...

Komt er een reünie van Nirvana?

Er is alvast een event gemaakt op Facebook… Als het op Facebook staat, dan ...

Whatmatters hits the party : Slaughterhouse

Antwerpen, spant uw kuiten want daar zijn de West-Vlamingen opnieuw. Yes, steeds heb ik ...

Hosting door Fraai