‘Prinses’ Meghan Markle vanaf vandaag te zien in zesde reeks Suits

Het is te warm om buiten te komen

En dus zijn we aan het ‘Netflixen’ gestart…

Eén van de succesvolste reeksen van afgelopen jaren start dan ook vandaag zijn zesde seizoen…op Netflix wel te verstaan want ondertussen is seizoen zeven in de VS al sinds begin mei afgelopen.

Wat we te zien krijgen in seizoen 6 van de geweldige advocatenserie? We gaan zien hoe het nu verder moet met Mike. Zijn leugens over het afstuderen aan Harvard zorgden ervoor dat hij gearresteerd werd en in de gevangenis terecht kwam. In de seizoensfinale van seizoen 5 zagen we dat hij voor twee jaar de bak in moest nadat hij een deal had gesloten om zijn collega’s Harvey en Gina te sparen. We zijn alvast benieuwd.

Het succes van de reeks, die nu zeker met ‘Prinses’ Meghan Markle, oftewel Rachel Zane wat extra koninklijke aandacht krijgt, zal voor deze laatstgenoemde de voorlaatste reeks zijn waarin we ze mogen bewonderen. Vanaf reeks acht wordt ze vervangen door Grey’s Anatomy-actrice Katherine Heigl en zal het leven van deze ravissante actrice bestaan uit lintjes knippen aan de zijde van Prins Harry…maar tot zover…

Bron: Netflix België
Cover: USA Network

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Een blik op het pikante kantje van Joarra…

In een niet zo ver verleden spraken we over een jonge nachtraaf die het ...

Australische les met Margot Robbie

We bekennen…als er één reden was dat wij na het zien van de film ...

Debby Gommeren is living 'The American Dream'

Stel je voor…je hebt een vriendin die wel eens vaker naar LA gaat op ...

Hosting door Fraai