Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren…

Vergeet ‘grote zus’…de dikste (en dan hebben we het zeker niet op het uiterlijk) telg uit de familie Kardashian is met voorsprong Kylie. Met haar eigen beautylijn, Kylie Cosmetics, heeft ze afgelopen drie jaar maar liefst 900 miljoen dollar binnengerijfd. Tijd dus om dit te vieren met een spiksplinternieuwe LaFerrari…

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Terwijl zus Kim de vollere billen promootte, bedacht ‘zusje’ Kylie een beter pan. Meisjes willen graag vollere en mooiere lippen. Kylie Cosmetics werd drie jaar geleden gelanceerd met een simpele lipkit van 29 dollar en bestond uit een lipstick en lipliner. Ondertussen is het gamma aanzienlijk uitgebreid met wat oogschaduw, concealer, mascara,…en ga zo maar door. Dit in combinatie met andere reclamedeals én de uitzendingen van ‘The Kardashians’ maken van dit 20-jarig reality-sterretje een echte ondernemer die volgens het gerenommeerde ‘Forbes’ Facebook-baas Zuckerberg binnen de kortste keren van de troon gaat stoten als de jongste miljardair ooit.

Wel done Kylie!

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ter land, Ter zee…Lamborghini X 2!

Wat als?…Je niet genoegen neemt met alleen een Lamborghini voor op het land? Dan ...

Bugatti maakt zijn Chiron nog sneller met deze ‘sportieve’ versie

Gruwelijk, monsterlijk, een echt beest…beter kunnen we de nieuwe en speciale uitvoering van de ...

Peaky Blinders lost details over seizoen 5

We kijken al uit naar 2019 Laten we een kat een poes noemen, geen ...

Hosting door Fraai