Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren…

Vergeet ‘grote zus’…de dikste (en dan hebben we het zeker niet op het uiterlijk) telg uit de familie Kardashian is met voorsprong Kylie. Met haar eigen beautylijn, Kylie Cosmetics, heeft ze afgelopen drie jaar maar liefst 900 miljoen dollar binnengerijfd. Tijd dus om dit te vieren met een spiksplinternieuwe LaFerrari…

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Terwijl zus Kim de vollere billen promootte, bedacht ‘zusje’ Kylie een beter pan. Meisjes willen graag vollere en mooiere lippen. Kylie Cosmetics werd drie jaar geleden gelanceerd met een simpele lipkit van 29 dollar en bestond uit een lipstick en lipliner. Ondertussen is het gamma aanzienlijk uitgebreid met wat oogschaduw, concealer, mascara,…en ga zo maar door. Dit in combinatie met andere reclamedeals én de uitzendingen van ‘The Kardashians’ maken van dit 20-jarig reality-sterretje een echte ondernemer die volgens het gerenommeerde ‘Forbes’ Facebook-baas Zuckerberg binnen de kortste keren van de troon gaat stoten als de jongste miljardair ooit.

Wel done Kylie!

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Larissa De Castro, een adembenemend mooi model!

Honderd keer per dag krijgen wij de opmerking wat voor een geweldige job wij ...

Vlaamse Pareltjes XXII : Anke Lauwers

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Lotta Lotoczuk, een knappe spraakwaterval!

Lotoczuk…toen ik de naam las van de knappe meid die we vandaag aan de ...

Hosting door Fraai